Coaching / Online Coaching

Trening er min lidenskap, og dette er hva jeg skal leve av resten av mitt liv.

Jeg tilbyr en rekke forskjellige coachingprodukter, både i form av fysiske timer og oppfølging over nett.

Hvem kan trene med meg?
Min spesialitet er innenfor styrketrening, og jeg jobber mye med folk som er glad i styrketrening og ønsker å utvikle sin styrke og/eller muskelmasse og fysikk. Jeg jobber også mye med idrettsutøvere innenfor grenene vektløfting, styrkeløft og crossfit. Jeg jobber også med personer som er helt nye til styrketrening, men som ønsker optimale resultater fra dag 1.

Både nybegynnere og erfarne løftere er med andre ord velkommen hos meg.

IMG_2490

Interessert?
Send meg en e-post til coach@fredrikgyllensten.no eller kontakt meg via kontaktskjemaet, så kommer jeg tilbake til deg med mer informasjon. Fortell meg gjerne kort hvem du er og hvor du vil med treningen, så kan jeg komme med et passende tilbud skreddersydd for deg.

Jeg tilbyr gode løsninger både for deg som ønsker og har mulighet til fysiske timer i Oslo, og deg som er interessert i oppfølging over nett. De fleste av mine kunder har coachingpakker som inkluderer tett, daglig oppfølging over nett, samt redusert pris på fysiske timer – som de da bestiller selv etter ønske og behov.

20150712_Fredrik_0627

Spørsmål eller bestilling: coach@fredrikgyllensten.no .

2 Comments

  1. Maria Benedikte Tørresdal

    Hei!
    Hvilke priser har du på onlinecoaching?

    Mvh
    Maria Tørresdal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>