Faen! Skade :-(

Ja, nå som treningen begynte å rulle og gå bra, så måtte det skje noe!

Under en liten aktiveringsøkt i går, kjente jeg en veldig svak smerte nederst ved venstre bryst, helt nederst ved ribbeinene.. Ikke noe store greier, føltes ut som en liten strekk, men utover dagen ble det utrolig mye værre; og nå har jeg vondt så og si hele tiden; Det gjør vondt å bevege seg, det er utrolig vanskelig å finne en stilling som ikke gjør vondt, enten det er sittende, liggende eller stående – og det beste av alt; det gjør vondt å puste, og jeg klarer hverken å puste dypt inn eller dypt ut pga. intens smerte.

0 Comments

 1. Huff, dette var kjedelig! Har du bestilt time hos lege? Høres ut som ribbeinsbrudd. 🙁 God bedring hvertfall.

 2. Etter hva jeg har googlet, så ser det ut til at det også skal være ømt/vondt å trykke på ribbeinene, om det er ribbeinsbrudd?
  For det er det ikke hos meg, heldigvis..
  Også kommer vel det som oftest fra slag – og jeg har ikke hatt noe slag eller noe slikt mot brystet, ingen vekter heller..

  Men jeg burde vel bestille legetime i morra, med mindre det pluttselig skulle bli mye bedre..

 3. Pingback: Fredarn.com » Blog Archive » Lynraskt ned i vekt med PSMF (Protein Sparing Modified Fast)

 4. Hei! Jeg får også sånn av og til. Har ikke hørt om noen som har hattdet samme før nå! Er ikke helt sikker på om det er det samme, men det høres sånn ut. Jeg pleier å måtte legge meg ned på golvet, litt sånn på siden, med den siden som jeg har vondt i ned. Også på en måte presse gulvet mot der det gjør vondt. Pleier å funke, og smerten går vekk. Hvis jeg reiser meg og det begynner å gjøre vondt igjen, så gjør jeg det samme om igjen. 🙂

 5. Jeg tviler på at det er det samme, for smerten min kom ganske pluttselig, og har vedvart siden – men blitt bedre dag for dag nå..

  Og å presse på gulvet der det gjør vondt, hjelper ikke for meg.

  Jeg var hos legen på onsdag, og det så ikke ut til å være noe galt med lunger eller hjerte, og legen konkluderte med at det nok var en liten ribbeinsbrist..

  Jeg tipper jeg er helt frisk i løpet av uka som kommer 🙂

  Har du hatt smerten du beskriver lenge? Isåfall kan det lønne seg å få undersøkt det hos lege, hørtes plagsomt ut 😛

 6. Hmm, min smerte (haha, høres rart ut) kommer også plutselig. Så får jeg vanskeligheter med å gå osv, fordi jeg ikke klarer å holde meg på beina. Føler liksom bare for å legge meg ned. 😛 Tja, har hatt det siden august – september ifjor. Men det er sånn at det kommer og går. Ja, tror også det hadde lønnet seg å gå til legen. 😛 Jaja, god bedring i hvert fall! 🙂

 7. Hehe, ja.. Jeg ville gått til legen om jeg var deg.. Selv om det sikkert ikke er noe alvorlig.

  For meg så er det ikke vært noe som ‘kommer og går’, og å legge meg ned har ikke hjulpet noe særlig.. Og det mest plagsomme var at jeg de første dagene ikke kunne puste ordentlig, jeg måtte puste veldig ‘kort’, for langt inn eller ut gjorde utrolig vondt.. Men nå kan jeg puste vanlig, og kan gå og bevege meg uten smerte 🙂
  Å puste dypt gjør fortsatt vondt, og en del bevegelser gjør vondt, så jeg er ikke i stand til å trene enda.. men det er på bedringens vei 🙂