Gerrard støtter Johnson til å nå finalen

Steven Gerrard tror Manchester Uniteds kantspiller Adam Johnson har «en fantastisk sjanse» til å ta del i Englands verdenscuplag. Johnson blir støttet av mange tippere i de nåværende oddsene for verdenscupen til å nå Englands finalelag.

Johnson ble nevnt i Fabio Capellos innledende gruppe på 30, som vil bli trimmet ned til 23 1. juni etter de internasjonale vennskapskampene mot Mexico på Wembley og Japan i Graz 30. mai. Men den tidligere Middlesbrough-spilleren imponerte under deler av Englands treningscamp i Australia og fangets Capellos oppmerksomhet under andre halvdel i Eastlands.
Liverpool-kapteinen sa: «Adam har sett fantastisk ut under treningen. Han er en typisk ventre ving, han får til gode krysninger inn i boksen, og er spennende med ballen.»
Han la til: «Vi må vente og se hvilke 23 endelige spillere Fabio vil velge.»
«Men jeg er sikker på at Adam har en fantastisk sjanse til å komme til verdenscupen siden han er en veldig talentfull spiller.»
Gerrard er helt fokusert på å hjelpe England med å nå æren i Sør-Afrika men tok seg tid til å vise sympati for Michael Ballack som vil gå glipp av finalene på grunn av skade.
Det ga tilbake minner for Gerrard om da han ble tvunget ut av finalene i Japan og Sør-Korea i 2002.
Gerrard sa: «Jeg er lei meg for Michael Ballack. Jeg vet akkurat hva han føler.»
«Tilbake i 2002 ærfarte jeg en skade og kunne ikke ta del» (i verdenscupen).
«Noe av det verste som kan skje deg som fotballspiller er å få glipp av en verdenscup. Vi vet at tyskerne er veldig sterke, har gode spillere, og jeg er sikker på at de kan klare seg uten han – men han er en fantastisk spiller og vil bli savnet.»

Gerrard støtter Johnson til å nå finalen Steven Gerrard tror Manchester Uniteds kantspiller Adam Johnson har «en fantastisk sjanse» til å ta del i Englands verdenscuplag. Johnson blir støttet av mange tippere i de nåværende oddsene for verdenscupen til å nå Englands finalelag. Johnson ble nevnt i Fabio Capellos innledende gruppe på 30, som vil bli trimmet ned til 23 1. juni etter de internasjonale vennskapskampene mot Mexico på Wembley og Japan i Graz 30. mai. Men den tidligere Middlesbrough-spilleren imponerte under deler av Englands treningscamp i Australia og fangets Capellos oppmerksomhet under andre halvdel i Eastlands. Liverpool-kapteinen sa: «Adam har sett fantastisk ut under treningen. Han er en typisk ventre ving, han får til gode krysninger inn i boksen, og er spennende med ballen.» Han la til: «Vi må vente og se hvilke 23 endelige spillere Fabio vil velge.» «Men jeg er sikker på at Adam har en fantastisk sjanse til å komme til verdenscupen siden han er en veldig talentfull spiller.» Gerrard er helt fokusert på å hjelpe England med å nå æren i Sør-Afrika men tok seg tid til å vise sympati for Michael Ballack som vil gå glipp av finalene på grunn av skade. Det ga tilbake minner for Gerrard om da han ble tvunget ut av finalene i Japan og Sør-Korea i 2002. Gerrard sa: «Jeg er lei meg for Michael Ballack. Jeg vet akkurat hva han føler.» «Tilbake i 2002 ærfarte jeg en skade og kunne ikke ta del» (i verdenscupen). «Noe av det verste som kan skje deg som fotballspiller er å få glipp av en verdenscup. Vi vet at tyskerne er veldig sterke, har gode spillere, og jeg er sikker på at de kan klare seg uten han – men han er en fantastisk spiller og vil bli savnet.»

Comments are closed.