VM 2010 Odds Oppdatering

Fabio Capello har lagt fram den foreløpige 30- manns Englands troppen til det kommende VM 2010 i Sør Afrika. Dessverre var det ikke plass til Owen Hargreaves eller Bobby Zamora, og det viser seg at Paul Scholes avviste en sen bønn fra Capello om å komme ut av den Internasjonal pensjonisttilværelsen i en alder av 35. Dette har gjort at Joe Cole og Scott Parker er satt opp som reserve alternativene. Darren Bent fra Sunderland er også på laget og hans solid mål haul for en middelmådig Premiership virker å være nok til å få ham inn på det endelige laget.

Det finnes en rekke virkelig gode VM-spill som du kan gjøre nå hvis du vil låse inn de absolutte beste prisene. En av de mest interessante alternativene er at Wayne Rooney blir kåret til VMs Toppscorer. David Villa er betraktet som en smal favoritt til å ta VMs Golden Boot bare like foran Rooney og Messi.

Du kan bakke en dobbel på Turneringsvinner/Toppscorer, og jeg mistenker at Englands Rooney kommer til å være et populært alternativ med den favoriserte utvelgingen Spania/Villaen.

Med hensyn til Englands odds i Gruppe C, er de store favoritter til å avansere som Gruppe Vinner. Skal de avanserer til det neste trinnet, ser du på en mikroskopisk prislapp. Hvis du favoriserer England/Usa til å gå videre i den rekkefølgen, kan du få utbetalt en god pris.

Fra dette utgangspunktet ser det ut som England mot USA kommer til å være det største innslaget i gruppen, og den som kan definere hvordan turneringen går for de Three Lions.

Dette er et gjesteinnlegg fra Betfair Norge.

Comments are closed.