Preview: Chelsea mot Wigan

Dette er et gjesteinnlegg fra Betfair Norge:

Chelsea mot Wigan ‘forhåndsvisning’ for tipping:

Chelsea viste hva de kunne på Anfield sist helg da de slo Liverpool 2-0. Det er ingen hemmelighet at Rafa Benitez’ menn har hatt en dårlig sesong, men de er fortsatt vanskelige å slå på hjemmebane og Chelsea tok de lett.

Det mest bekymrende aspektet for Manchester United og deres sjanser for en tittel må være alle sjansene Chelsea lagde på Anfield. Hvis Liverpool tar seg sammen kan du regne med at de vil knuse Wigan foran deres egne fans.

I Chelseas tre siste EPL hjemmekamper har de slått Stoke 7-0, Bolton 1-0 og Aston Villa 7-1. Med tittelen på spill ser jeg ingen grunn for at de blåe ikke kan slå Wigan med et liknende resultat som mot Stoke og Villa.

Det vil selvfølgelig være mye press på vertene til å levere både tre poeng og ligaen foren sine forventningsfulle fans, og det vil kanskje holde Chelsea tilbake til å begynne med, men med en gang det første målet går inn kan jeg se for meg at de vinner. Spesielt Didier Drogba har nok veldig lyst til å havne på poengtable siden han nå er jevnt med Wayne Rooney som toppscorer.

Wigan er den mest inkonsekvente og selvmotsigende delen av landet. De kan dukke opp på Stamford Bridge og fullstendig endre Premier Leagues odds, eller de kan overgi seg. De har tross alt ingenting å spille om, og jeg tror noen av spillerne allerede tenker på deres lange sommerferie.

Min fotball prediksjon er at Chelsea vinner. De er i en gnistrende form nå og kan lett vinne denne kampen med tre mål eller mer. Dette er et veldig godt veddemål og jeg vil sette et solid beløp på Chelsea.

Comments are closed.