Ukas Golf Betting: 5-11/10 2009

RECAP:
Jeg la in masse arbeid i President Cup, men resultatet ble elendig.
Og mine to høy-oddsere var nære å gå inn, Stricker hadde endt best i sammen med Tiger (1/2 gevinst på 2 u x 15 i odds) om han bare hadde vunnet gårsdagens match, hvor han var solid favoritt – og vinnerscore bettet på 20,5-13,5 (1 u til 19 i odds) var også nærme da resultatet ble 19,5-14,5.
Med andre ord ville uken endt godt i pluss, hele 34 units bedre, om Stricker hadde vunnet sin match i går kveld.

Jeg legger inn veldig mye arbeid i bettingen min, men er i minus for året – det er veldig irriterende, men jeg har fortsatt en god TBP over godt over tusen spill, så jeg får bare børste av meg støvet og prøve å snu denne totalt skrøpelige ‘formen’ mine betting tips nå er i.
Framover vil jeg poste litt færre tips enn jeg har gjort siden jeg kom til Spilxperten, da jeg vil luke ut de spillene hvor jeg kun set litt verdi (typisk 5-6 % – med unntak av lav-oddsere med slik verdi).. Jeg vil også stille høyere krav til høy-oddsere, og kun poste de hvor jeg ser veldig god verdi.

Se komplette stats på http://fredarn.com/tipstotal.pdf

NEXT UP:
Se http://golfsat.com/
Jeg vil ha hovedfokus på Justin Timberlake Shriners Hospitals for Children Open.

Btw, et lite tips:
Bruk Moneybookers til å overføre penger trygt, uten å gi bort kortdetaljene dine til alle bookies, og uten å være redd for Norske lover som vil hindre banker fra å overføre penger til bookies (utenom snille og gode Norsk Tipping, selfølgelig).

Nøkkelord fra artikkelen: Sports Betting, tipping, odds, betting tips, tjen penger, jobb hjemmefra, Golf Betting, SpilXperten.

President Cup, USA, Internationals, Tiger Woods, Steve Stricker.


0 Comments

  1. Greetings! Very useful advice within this post! It is the little changes that make the most significant changes. Thanks for sharing!

  2. Hello there, simply turned into alert to your blog through Google, and located that it is truly informative. I’m going to watch out for brussels. I’ll be grateful in the event you proceed this in future. A lot of folks will be benefited from your writing. Cheers!