Sports Betting Tips: Uke 97

Komplette utregninger finner du her!

Forige uke reise jeg hjem fra et 2 mnd. opphold i Monterrey, Mexico, jeg har vært syk siden jeg kom hjem (og nei, jeg har ikke svineinfluensa ;), og derfor ble det kun et tips forige uke (Vinner av Corona Championship, som ble vunnet). Jeg er nå i bedre form, og jeg kommer til å komme med tips igjen idag. De er fryktelig irriterende for meg med mine svært skuffende resultater sålangt i år, jeg legger veldig mye arbeid inn i tipsene min, og når det resulterer i minus over flere mnd. er det veldig lite motiverende.
Men det er veldig små marginer i golf, og jeg må rett og slett bite tennene sammen å gjøre mitt beste for å snu denne sålangt dårlige sesongen.

TIPS: Bruk MONEYBOOKERS til å overføre penger mellom bookies.

PGA-Tour: Jerry Kelly tok en 1-slags seier i Zurich Classic of New Orleans i helga, etter å ha startet finalerunden i ledelse var han på et tidspunkt 3 slag bak teten, men med en stabil avslutning samtidig som Charles Howell sprakk så ble seieren en realitet. Kelly hadde tirsdag hele 300 i markedsledende odds, en 55 plass hos bookiene (snitt) og en 42. plass i mine kalkulasjoner.

European-Tour: Ballantines Championship ble vunnet av Thongchai Jaidee, som tok sin 3. seier på Europa-Touren (alle i Asia).

LPGA-Tour: Det ble en spennende turnering med Norske Suzann Pettersen i tett kamp med verdensener Lorena Ochoa. Ochoa trakk til slutt det lengste strået og vant med 1 slag over Suzann aka ‘Tutta’, på tross av en avsluttende birdie på Nordmannen.

PS: Jeg har bestemt meg for å slutte å føre detaljerte statistikker for alle typer spill, da dette krever mye tid.

NEXT UP:
Denne uka er det klart for Quail Hollow Championship ’09 på PGA-Touren, og det er her jeg vil ha mitt fokus. Turneringen har et veldig sterkt startfelt med blant annet Tiger, Mickelson & Ogilvy i feltet.
Quail Hollow Championship ’09
Sted: Charlotte, North Carolina, United States
Golfbane: Quail Hollow Country Club
Premiepenger: US $ 6,400,000
Tittelforsvarer: Anthony Kim
Dato: Apr 30 – May 3, 2009
Arrangør: US PGA Tour
TV: Viasat Golf
Nett: http://www.pgatour.com

På Europa-touren går denne uka ‘Open de Espana’, mens Japan Golf Tour stiller med ‘The Crowns’. På Asian Tour har vi i Thailand en ny turnering med navn ‘The Jaidee Invitational presented by Raimon Land’

Jeg har nå mye arbeid forran med idag, så det er bare å sette igang. Tipsene vil nok først komme ved kveldstid..

Affiliate-lenker
Om du ikke allerede er registrert på de følgende nettsidene setter jeg pris på registreringer gjennom mine affiliate-lenker.
Betfair
Totesport
Bet365
Centrebet.

Nøkkelord fra artikkelen: Sports Betting, tipping, odds, betting tips, tjen penger, jobb hjemmefra, Golf,

0 Comments

 1. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I get 4 emails with the same comment. Is there any manner you possibly can remove me from that service? Thanks!

 2. I think everything posted made a ton of sense. However, what about this?
  what if you wrote a catchier title? I mean, I don’t wish to tell you how to run your blog, but what if you added a headline that makes people want more? I mean Fredrik Gyllensten – PT i Oslo

 3. Hmm it appears like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any helpful hints for rookie blog writers? I’d definitely appreciate it.

 4. Thanks for your write-up on this blog. From my very own experience, there are occassions when softening upward a photograph may possibly provide the wedding photographer with a little bit of an inventive flare. Sometimes however, that soft blur isn’t just what exactly you had at heart and can usually spoil a normally good image, especially if you intend on enlarging the item.

 5. You have mentioned very interesting details ! ps decent web site.

 6. Real clean web site, thankyou for this post.

 7. I love the blog layout . How was it made? It is rather sweet!

 8. Good blog! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I might be notified when a new post has been made. I’ve subscribed to your feed which must do the trick! Have a nice day!

 9. Saved as a favorite, I like your site.

 10. Not to be within the perceive most of the time, I tend to don’t like posts about this subject increasingly additional but since you write it in vogue also your own way, we tend to got to say truly is really 1 of those great post to remember.

 11. Thanks on your marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you’re a great
  author.I will make certain to bookmark your blog and definitely will come back from now on. I want to encourage you continue your great job, have a nice holiday weekend!