Sports Betting tips uken av 27. februar 2008

Her er betting tipsene mine for uken av 27.. februar 2008.
Denne uka better jeg på Honda Classic (US PGA) og HSBC Womens Champions (US LPGA).

Spillerne jeg satser på er Jason Day, Suzann Pettersen, Charlie Wi, Henrik Bjørnstad, Dustin Johnson, Scott Hoch, Steve Marino, Matt Jones, Momoko Ueda, Justin Leonard og Annika Sörenstam.

Informasjon:
Spilxperten.com
Jeg har inngått en avtale med spilxperten.com som går ut på at jeg kun kommer til å legge ut mine tips på http://spilxperten.com.
Jeg kommer fortsatt til å poste informasjon om mine tips på min blogg (http://fredarn.com), VG-Nett diskusjonsforum og gjennom mitt nyhetsbrev – men for å se de eksakte tipsene må dere gå inn på min profil hos spilxperten.com.
Spilxperten.com er en veldig fin side med mange gode tipsere innen en rekke idretter, jeg kan f. eks anbefale ‘Mestr‘, som også er den som inviterte meg til å bli med i teamet til spilxperten.

Det er helt gratis å besøke spilxperten.com, ikke et eneste tips koster penger for deg 🙂

Jeg vil forøvrig sende ut informasjon om mine tips gjennom mitt nyhetsbrev rett før jeg poster hos spilxperten hver uke – så om du vil være sikker på å få bettet til best mulig odds bør du melde deg på mitt nyhetsbrev.

Lurer du på noe er det bare å spørre! Enten ved å legge til en kommentar her på bloggen eller ved å sende meg en e-post til fredarn@fredarn.com.

Totesport & Betfair
Jeg har inngått et samarbeid med Totesport.com, og setter veldig pris på registreringer gjennom min link, slik at jeg kan fortsette å gi ut tipsene gratis 🙂
Jeg setter også stor pris på registreringer hos Betfair gjennom min link.

Forklaringer
Units
Nytt for i år er at jeg bruker units framfor prosent for å angi hvor mye som bør satses på de forskjellige tipsene. Fordelen med dette er at jeg kan variere innsatsen fra uke til uke. Det eneste du trenger å gjøre er å finne ut hvor mye en units er verdt for deg, for så å gange det med antall units jeg anbefaler at du skal satse.
Jeg kommer til å satse for ca 10 units i mine ukentlige tips.
Maks antall units på et unikt tips er 10.

Live betting
Nytt for i år er også at jeg når jeg finner gode live bets kommer til å informere dere om dette, og ta det med i tbp-utregningene. Live betting tips kommer kun til å komme når dagets spill er ferdig, slik at dere får tid til å sette bettene.
Så se opp for live betting tips torsdag-søndag hver uke.

Nyhetsbrev
Nå kan du få mine Betting Tips på E-post!
Les mer her.

Live Scoring
Live Leaderboard her.
Øvrig kan du følge med live på Viasat Golf fra hver kveld/natt.

Tipsene:
Jeg har ikke holdt på med tipping lenge, men min kunnskap og interesse innen golf har i sammen med grundig ‘research’ før hver eneste turnering gitt meg meget gode resultater.

Jeg spiller med variabel innsats basert hvor god verdi jeg finner i de forskjellige spillene og hvor høy risiko spillene innebærer.

Jeg har basert på statistikker laget en ‘oppskrift’ som jeg hver uke følger for å gi spillerne i US PGA-turneringer en poengsum. Jo høyere poengsum en spiller får, jo større sannsynlighet er det for godt spill av den spilleren i den turneringen. I denne oppskriften tar jeg mange ting med i betraktning, blant annet ‘adjusted scoring average’, tidligere seiere, ferdigheter, ferdigheter i forhold til banen, resultater i siste turneringer, skader og mye mer. Selve oppskrifte kommer jeg til å holde hemmelig.

Mesteparten av mine tips blir gitt ut ukentlig hver tirsdag kveld/natt, men noen ganger vil jeg også komme med tips underveis i turneringen, disse vil kun komme mellom rundene, slik at dere får god tid til å sette spillene.
Merk at de fleste golfturneringer spilles over 4 runder fra torsdag-søndag.

Om du har noen spørsmål kan legge til en kommentar eller kontakte meg på fredarn@fredarn.com

Betfair Odds
Da Betfair ikke er en bookmaker, men et nettsted hvor brukerne spiller mot hverandre, så opererer Betfair med en kommisjon for seg selv, hvor de tar ca 5 % av netto gevinst. Jeg vil derfor alltid gange potensiell netto gevinst med 0,95 for å finne den korrekte oddsen når jeg tipper hos Betfair.
Eks:
2.80 i odds blir 2.71 etter kommisjon;
Innsats: 100 kr
Potensiell tilbakebetaling: 280 kr
Netto gevinst: 180 kr
Netto gevinst etter kommisjon: 180*0.95 = 171 kr
Netto odds 271/100 = 2.71 (tilbakebetaling etter kommisjon delt på innsats = Korrekt odds)

Denne uka har jeg analysert totalt 92 spillere.
Den gjennomsnittlige poengsummen er 88,84, medianen er 86,5.
Den beste poengsummen er 150, den dårligste poengsummen er 29.

Poengutregningene gjelder kun US PGA-Tour.
——————————————————————————–
BETTING OPPSKRIFT 27/02 ’08

Ukas tips finner du på http://spilxperten.com
(Under Xperttips -> fredarn)

Denne uka better jeg på Accenture Match Play Championship (WGC) og Fields Open in Hawaii (US LPGA).

Spillerne jeg satser på er Jason Day, Suzann Pettersen, Charlie Wi, Henrik Bjørnstad, Dustin Johnson, Scott Hoch, Steve Marino, Matt Jones, Momoko Ueda, Justin Leonard og Annika Sörenstam.

Denne uka satser jeg for totalt 35 units.
Pot. tilbakebetaling denne uka er 2 133,36 % (746,676 units)

——————————————————————————–

Affiliate-lenker
Om du ikke allerede er registrert på de følgende nettsidene setter jeg pris på registreringer gjennom mine affiliate-lenker.
Betfair
Totesport
Bet365
Centrebet

‘PICKS’ (NYHET!)
Her er mine ‘picks’ for ukas turnering, uten at jeg tar odds i betraktning.
Dette er altså ikke betting tips, men bare tips for morroskyld.. Disse kan du gjerne bruke i ‘Fantasy’ spill, som f. eks pgatour.com sitt spill ‘PICK’EM‘.

Fredarn’s Topp 5 ranking for Honda Classic
1. Luke Donald
2. Jason Day
3. Boo Weekley
4. Dustin Johnson
5
. Justin Leonard

Spillere som kan overraske:
1. Jason Day
2. Dustin Johnson
3. Scott Hoch
4. Charlie Wi
5. Matt Jones
6. Briny Baird
7. Tom Pernice
8. Mark Calcavecchia
9. Henrik Bjørnstad

Nøkkelord fra artikkelen: Sports Betting, tipping, odds, betting tips, tjen penger, jobb hjemmefra, PGA-TOUR, sports betting tips, tippe tips, tipping tips, tippe-tips,

Comments are closed.