Sports Betting Tips uken av 13. februar 2008

Her er betting tipsene mine for uken av 13. februar 2008.
Denne uka better jeg på Northern Trust Open (US PGA) og SSB Open (US LPGA)

Spillerne jeg satser på er Suzann Pettersen, Rory Sabbatini, Adam Scott, Dustin Johnson, Robert Allenby, Anthony Kim, Vijay Singh og Camillo Villegas.

Jeg er veldig fornøyd med tipsene mine denne uka, og mener at jeg har funnet noen skikkelig gode veddemål 🙂

Informasjon:
Spilxperten.com
Jeg har inngått en avtale med spilxperten.com som går ut på at jeg kun kommer til å legge ut mine tips på http://spilxperten.com.
Jeg kommer fortsatt til å poste informasjon om mine tips på min blogg (http://fredarn.com), VG-Nett diskusjonsforum og gjennom mitt nyhetsbrev – men for å se de eksakte tipsene må dere gå inn på min profil hos spilxperten.com.
Spilxperten.com er en veldig fin side med mange gode tipsere innen en rekke idretter, jeg kan f. eks anbefale ‘Mestr‘, som også er den som inviterte meg til å bli med i teamet til spilxperten.

Det er helt gratis å besøke spilxperten.com, ikke et eneste tips koster penger for deg 🙂

Jeg vil forøvrig sende ut informasjon om mine tips gjennom mitt nyhetsbrev rett før jeg poster hos spilxperten hver uke – så om du vil være sikker på å få bettet til best mulig odds bør du melde deg på mitt nyhetsbrev.

Lurer du på noe er det bare å spørre! Enten ved å legge til en kommentar her på bloggen eller ved å sende meg en e-post til fredarn@fredarn.com.

Totesport
Jeg har inngått et samarbeid med Totesport.com, og setter veldig pris på registreringer gjennom min link, slik at jeg kan fortsette å gi ut tipsene gratis 🙂
Jeg setter også stor pris på registreringer hos Betfair gjennom min link.

Forklaringer
Units
Nytt for i år er at jeg bruker units framfor prosent for å angi hvor mye som bør satses på de forskjellige tipsene. Fordelen med dette er at jeg kan variere innsatsen fra uke til uke. Det eneste du trenger å gjøre er å finne ut hvor mye en units er verdt for deg, for så å gange det med antall units jeg anbefaler at du skal satse.
Jeg kommer til å satse for ca 10 units i mine ukentlige tips.
Maks antall units på et unikt tips er 10.

Live betting
Nytt for i år er også at jeg når jeg finner gode live bets kommer til å informere dere om dette, og ta det med i tbp-utregningene. Live betting tips kommer kun til å komme når dagets spill er ferdig, slik at dere får tid til å sette bettene.
Så se opp for live betting tips torsdag-søndag hver uke.

Nyhetsbrev
Nå kan du få mine Betting Tips på E-post!
Les mer her.

Live Scoring
Live Leaderboard her.
Øvrig kan du følge med live på Viasat Golf fra hver kveld/natt.

Tipsene:
Jeg har basert på statistikker laget en ‘oppskrift’ som jeg hver uke følger for å gi spillerne i en turnering en poengsum. Jo høyere poengsum en spiller får, hvor større sannsynlighet er det for godt spill av den spilleren i den turneringen. I denne oppskriften tar jeg mange ting med i betraktning, men jeg ønsker å holde oppskriften hemmelig.
Jeg gjør hver uke detaljerte analyser av alle spillere med 101 og mindre i odds (ca), for så å gå raskt gjennom de resterende spillerne og plukke ut de jeg føler det er verdt å gjøre detaljerte analyser av. Dette tar lang tid, og jeg har satt av tirsdag hver uke til å gjøre ‘research’ nesten hele dagen.

Med i poengutregningene tar jeg også med 3. parts meninger fra dyktige golf skribenter.
Jeg tar også med informasjon jeg har om skader, og annen nyttig informasjon jeg finner. En god del av betting arbeidet mitt er å holde seg oppdatert på alt innen golf, og jeg leser en rekke golfnettsider fast.

Etter jeg er ferdig med utregningene lager jeg en gruppe bestående de spillerne med høyest poengsum, samt spillere som har en veldig høy poengsum i forhold til oddsen bookmakerne har satt på spilleren.
Altså velger jeg ut de spillerne jeg har best tro på, samt de spillerne jeg en mye bedre tro på enn bookmakerne – disse kan ofte ha veldig høy odds, og gi gode muligheter for enorme gevinster.

Når dette er gjort går jeg igjennom oddsen som er tilgjengelig for spillerne i denne gruppa på alle mulige bets og fører opp alle bets hvor jeg finner god verdi (hvor oddsen er høyere enn den burde være).
Når det er gjort går jeg gjennom alle alternativene og plukker ut de beste bettene, disse gir jeg ut i mine ukentlige tips.

I mine ‘Live betting tips’ bruker jeg poengsummen fra tidligere i uka og resultatene sålangt i turneringen til å finne gode bets etter hver dag med spill, og legger ut tips når jeg finner bets med en veldig god verdi.

Betfair Odds
Da Betfair ikke er en bookmaker, men et nettsted hvor brukerne spiller mot hverandre, så opererer Betfair med en provisjonsplan hvor de tar ca 5 % av de pengene du bruker hos Betfair. Derfor vil jeg alltid gange oddsen som er tilgjengelig hos Betfair med 0,95 – slik at jeg får en mer riktig odds for mine tbp-utregninger.

Denne uka har jeg analysert totalt 46 spillere.
Den gjennomsnittlige poengsummen er 109,89, medianen er 110,5.
Den beste poengsummen er 196, den dårligste poengsummen er 29.

Poengutregningene gjelder kun US PGA-Tour.
——————————————————————————–
BETTING OPPSKRIFT 05/02 ’08

Ukas tips finner du på http://spilxperten.com
(Under Xperttips -> fredarn)

Denne uka better jeg på Northern Trust Open (US PGA) og SSB Open (US LPGA)

Spillerne jeg satser på er Suzann Pettersen, Rory Sabbatini, Adam Scott, Dustin Johnson, Robert Allenby, Anthony Kim, Vijay Singh og Camillo Villegas.

Denne uka satser jeg for totalt 25 units.
Pot. tilbakebetaling denne uka er 1 250 %.

——————————————————————————–

Affiliate-lenker
Om du ikke allerede er registrert på de følgende nettsidene setter jeg pris på registreringer gjennom mine affiliate-lenker.
Betfair
Totesport
Bet365
Centrebet

‘PICKS’ (NYHET!)
Her er mine ‘picks’ for ukas turnering, uten at jeg tar odds i betraktning.
Dette er altså ikke betting tips, men bare tips for morroskyld.. Disse kan du gjerne bruke i ‘Fantasy’ spill, som f. eks pgatour.com sitt spill ‘PICK’EM‘.

Fredarn’s Topp 5 ranking for Northern Trust Open
1. Adam Scott
2. Rory Sabbatini
3. Vijay Singh
4. Phil Mickelson
5. Robert Allenby

Spillere som kan overraske:
1. Robert Allenby
2. Dustin Johnson
3. Anthony Kim
4. Kenny Perry
5. Camillo Villegas

Nøkkelord fra artikkelen: Sports Betting, tipping, odds, betting tips, tjen penger, jobb hjemmefra, PGA-TOUR, sports betting tips, tippe tips, tipping tips, tippe-tips,

Comments are closed.