Live Sports Betting Tips 1. februar 2008

Live Betting Tips 1. februar 2008.
Tipsene gjelder for Dubai Desert Classic (EU PGA).

Informasjon:
Totesport
Jeg har inngått et samarbeid med Totesport.com, og setter veldig pris på registreringer gjennom min link, slik at jeg kan fortsette å gi ut tipsene gratis 🙂
Jeg setter også stor pris på registreringer hos Betfair gjennom min link.

Forklaringer
Units
Nytt for i år er at jeg bruker units framfor prosent for å angi hvor mye som bør satses på de forskjellige tipsene. Fordelen med dette er at jeg kan variere innsatsen fra uke til uke. Det eneste du trenger å gjøre er å finne ut hvor mye en units er verdt for deg, for så å gange det med antall units jeg anbefaler at du skal satse.
Jeg kommer til å satse for ca 10 units i mine ukentlige tips.
Maks antall units på et unikt tips er 10.

Live betting
Nytt for i år er også at jeg når jeg finner gode live bets kommer til å informere dere om dette, og ta det med i tbp-utregningene. Live betting tips kommer kun til å komme når dagets spill er ferdig, slik at dere får tid til å sette bettene.
Så se opp for live betting tips torsdag-søndag hver uke.

Nyhetsbrev
Nå kan du få mine Betting Tips på E-post!
Les mer her.

Live Scoring
Live Leaderboard her.
Øvrig kan du følge med live på Viasat Golf fra hver kveld/natt.

Tipsene:
Jeg har basert på statistikker laget en ‘oppskrift’ som jeg hver uke følger for å gi spillerne i en turnering en poengsum. Jo høyere poengsum en spiller får, hvor større sannsynlighet er det for godt spill av den spilleren i den turneringen. I denne oppskriften tar jeg mange ting med i betraktning, men jeg ønsker å holde oppskriften hemmelig.
Jeg gjør hver uke detaljerte analyser av alle spillere med 101 og mindre i odds (ca), for så å gå raskt gjennom de resterende spillerne og plukke ut de jeg føler det er verdt å gjøre detaljerte analyser av. Dette tar lang tid, og jeg har satt av tirsdag hver uke til å gjøre ‘research’ nesten hele dagen.

Med i poengutregningene tar jeg også med 3. parts meninger fra dyktige golf skribenter.
Jeg tar også med informasjon jeg har om skader, og annen nyttig informasjon jeg finner. En god del av betting arbeidet mitt er å holde seg oppdatert på alt innen golf, og jeg leser en rekke golfnettsider fast.

Etter jeg er ferdig med utregningene lager jeg en gruppe bestående de spillerne med høyest poengsum, samt spillere som har en veldig høy poengsum i forhold til oddsen bookmakerne har satt på spilleren.
Altså velger jeg ut de spillerne jeg har best tro på, samt de spillerne jeg en mye bedre tro på enn bookmakerne – disse kan ofte ha veldig høy odds, og gi gode muligheter for enorme gevinster.

Når dette er gjort går jeg igjennom oddsen som er tilgjengelig for spillerne i denne gruppa på alle mulige bets og fører opp alle bets hvor jeg finner god verdi (hvor oddsen er høyere enn den burde være).
Når det er gjort går jeg gjennom alle alternativene og plukker ut de beste bettene, disse gir jeg ut i mine ukentlige tips.

I mine ‘Live betting tips’ bruker jeg poengsummen fra tidligere i uka og resultatene sålangt i turneringen til å finne gode bets etter hver dag med spill, og legger ut tips når jeg finner bets med en veldig god verdi.

Betfair Odds
Da Betfair ikke er en bookmaker, men et nettsted hvor brukerne spiller mot hverandre, så opererer Betfair med en provisjonsplan hvor de tar ca 5 % av de pengene du bruker hos Betfair. Derfor vil jeg alltid gange oddsen som er tilgjengelig hos Betfair med 0,95 – slik at jeg får en mer riktig odds for mine tbp-utregninger.
——————————————————————————–
LIVE BETTING TIPS 01/02 ’08

3 units (100 % av dagens beløp) bør settes på:
Seiersmargin i Dubai Desert Classic (EU PGA): 4 slag.
Oddsen for dette er 6,65 hos Betfair. (beste oddsen jeg har funnet)
Hvorfor?
– Tiger vant med 8 slag forige uke, og han vant med 7 slag i sin siste turnering før det (Target World Challenge), og han vant med 8 slag før det (The Tour Championship), og han vant med 2 slag før det, endte på en 2. plass før det, vant med 2 slag før det, og vant med 8 slag før det igjen.. Altså har han vunnet med mere enn 5 slag i 4 av sinse siste 7 turneringer, faktisk har han vunnet med 7 eller 8 slag i 4 av sine siste 7 turneringer – dette tilsvarer 57,14 % og en odds på 1,75. Nå er det en fel faktoer til som spiller inn, f. eks det at Tiger historisk sett spiller litt bedre i USA enn i andre land, men nå har han uansett en veldig god histore i denne turneringen, for ikke å snakke om at han har tilbrunget veldig mye tid i Dubai (han bygger en golfbane der), så jeg tror ikke nødvendigvis det er noe negativt at det her spilles utenfor USA. Alt i alt vil jeg si at sannsynligheten for at det blir en seiersmargin på 5 slag eller mer ligger så høyt som 40-50 % og en odds på 2,5-2.
– Tiger leder nå med 1 slag etter 2 runder.
– Når Tiger vant Buick Invitational forige uke med 8 slag ledet han med med 4 slag etter 2 runder. (4 slags forbredring til slutt)
– Når Tiger vant med 7 slag i Target World Challenge ledet han med 4 slag etter 2 runder. (3 slags forbredring til slutt)
– Når Tiger vant me 8 slag i The Tour Championship ledet han med 3 slag etter 2 runder. (5 slags forbredring til slutt)
– Når Tiger vant med 2 slag i BMW Championship endte lå han 1 slag bak lederen etter 2 runder. (3 slags forbredring til slutt)
– Når Tiger endte 2 slag bak vinneren Mickelson i Deutsche Bank Championship lå han 3 slag bak lederen etter 2 runder (1 slag forbedring til slutt).
– Når Tiger vant PGA Championship med 2 slag ledet han med 2 slag etter 2 runder (0 slags forbedring til slutt)
– Når Tiger vant WGC Bridgestone InvitationL med 8 slag ledet han med 1 slag etter 2 runder (7 slags forbedring til slutt)
– Ut ifra disse tallene ovenfor finner vi at Tiger i sine siste 7 turneringer i snitt har forbedret seg med 3,3 slag i løpet av de siste 2 rundene, i forhold til lederposisjonen.
– Det som også må taes i betraktning er det at Tiger spilte litt skuffende i dag, eller; skuffende er litt å ta i, da han gikk 1 under par – kun 3 slag dårligere enn dagens beste runde (det var mye vind). Tiger virket litt lite motivert, han virket ikke helt seg selv – men jeg tror det kan ha noe å gjøre med de vanskelige forholdene – mye vind+ørken = mye sand i ansiktet og øynene. Jeg tror ikke Tiger, eller noen andre for den saks skyld, finner det veldig behagelig. I morgen er det meldt mye bedre vær; ca 4 grader varmere of 10-15 MPH vind, framfor 20-30 MPH idag. Jeg Tror Tiger kommer til å ‘skjerpe seg’ over de neste dagene, og vinne denne turneringen med en god del slag.
– Statistikken viser altså at Tiger vil vinne denne turneringen med 4 slag (4,3), men jeg tror at det kan gå opp til 5 slags seier – det er vanskelig å si. Oddsen som er tilgjengelig hos Betfair nå er 3,25 for ‘5 slag eller flere’ og 7 i odds for ‘4 slag’. Jeg vil si at mulighetene vi har her er fra ‘playoff’ ogg opp til en 7 slags seier, jeg tror ikke det er mulig at Tiger vinner denne med mer enn 7 slags, dermed har
vi 8 muligheter. 1/8 = 12,5 % statistisk sannsynlighet for et av utfallene, tatt i betraktning notatene mine ovenfor vil jeg si at det er følgende sannsynlighet for de forskjellige utfallene. (omtrentlig, det er også en liten sannsynlighet for 8 eller flere slag, men jeg ser på den som ekstremt liten)
Playoff: 5 %
1 slag: 7 %
2 slag: 11 %
3 slag: 14 %
4 slag: 27 %
5 slag: 17 %
6 slag: 12 %
7 slag: 7 %
Dermed finner jeg 2 bets med verdi:
– 4 slag: Oddsen bør være 3,7. Den er 6,65 – 180 % verdi.
– 5 slag eller flere: Oddsen bør være 2,8. Den er 3,13 – 112 % verdi)3

Affiliate-lenker
Om du ikke allerede er registrert på de følgende nettsidene setter jeg pris på registreringer gjennom mine affiliate-lenker.
Betfair
Totesport
Bet365
Centrebet

Nøkkelord fra artikkelen: Sports Betting, tipping, odds, betting tips, tjen penger, jobb hjemmefra, PGA-TOUR, sports betting tips, tippe tips, tipping tips, tippe-tips,

0 Comments

 1. Thanks for the thoughts you have discussed here. Additionally, I believe there are many factors that really keep your car insurance policy premium decrease. One is, to bear in mind buying cars that are within the good listing of car insurance organizations. Cars which are expensive tend to be at risk of being stolen. Aside from that insurance coverage is also good value of the car, so the higher in price it is, then higher your premium you have to pay.

 2. Pretty nice post. I simply stumbled upon your blog and wished to mention that I’ve truly enjoyed browsing your weblog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I am hoping you write once more soon!

 3. There is definately a lot to know about this subject. I like all of the points you have made.

 4. Can I just say what a aid to seek out someone who truly knows what theyre talking about on the internet. You undoubtedly know easy methods to bring a problem to mild and make it important. More individuals have to read this and understand this aspect of the story. I cant consider youre not more common because you undoubtedly have the gift.

 5. Featuring lots of old school photographs…check out a great exclusive ibook that documents New York City graffiti art.

 6. fantastic submit, very informative. I wonder why the opposite experts of this sector don’t notice this. You must proceed your writing. I’m confident, you’ve a great readers’ base already!

 7. To get through the season. With 2 weeks after that quit date. Patients report minimal symptoms of asthma.

 8. I simply needed to thank you very much again. I’m not certain what I would’ve achieved without these techniques shared by you on such a theme. It was before a very hard crisis in my view, but finding out a new well-written technique you handled it made me to cry with joy. I am grateful for the guidance and sincerely hope you are aware of an amazing job you have been putting in training other individuals all through your site. Probably you haven’t met all of us.

 9. Hey, my advice to you, depending on skill level, would be to go out and get a set of Callaway Fusion irons, easy to hit, and you could prolly pick up a set used for around $450, less on Ebay, standard S300 steel shafts would be good. A good driver would be the Taylor Made Burner, 10.5 if you are a 10 or higher hadicapper, I would go with a Callaway FT-5 9* if you are a sub 10 handicapper. Anywhere from $200-400 for a driver. Spend a day at your local Golf Galaxy or Golfsmith type store with a putter and your set for around $1000 with a nice bag, some tees, couple dozen balls and a glove.

 10. oh,what a amazing news, thanks for your to share your ideas, i like it very much

 11. I’ve been browsing online greater than three hours as of late, yet I by no means discovered any interesting article like yours. It’s lovely worth enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made good content material as you did, the internet might be a lot more useful than ever before. «Revolution is not a onetime event.» by Audre Lorde.

 12. I am writing to make you understand what a exceptional discovery my cousin’s princess obtained going through your blog. She picked up too many things, not to mention what it is like to possess an amazing teaching mood to let the others just know precisely various impossible matters. You undoubtedly surpassed readers’ expectations. Thanks for coming up with the useful, healthy, educational as well as cool tips about the topic to Janet.

 13. I’m curious to locate out what blog platform you happen to become making use of? I’m possessing some smaller security challenges with my newest website and I’d prefer to discover something extra risk-free. Do you’ve got any solutions?

 14. hello!,I love your writing so so much! proportion we keep in touch extra approximately your article on AOL? I need an expert on this space to resolve my problem. May be that’s you! Having a look forward to see you.

 15. great post, very informative. I wonder why the other experts of this sector don’t notice this. You should continue your writing. I am confident, you have a great readers’ base already!

 16. Hi,Hello as i love your fine site, I would be happy if you allow me to blog a review about your great wordpress blog in my would you be ok with that?

 17. I needed to send you that bit of word in order to say thank you as before with the unique pointers you’ve contributed on this site. It was really shockingly open-handed of people like you to supply extensively just what a number of people might have distributed for an ebook in order to make some profit for themselves, mostly considering that you might well have tried it in the event you decided. The suggestions as well served like a fantastic way to be sure that someone else have similar eagerness like my very own to realize great deal more in respect of this matter. Certainly there are some more pleasurable moments in the future for many who looked over your site.

 18. Thanks a million and please keep up the rewarding work.