Fredarn´s Julegaveguide

Jaja, nå er det snart jul igjen.. Du er vel ferdig med julehandelen allerede? Eller kanskje ikke? Du er kanskje som meg, og rett og slett HATER å suse rundt i butikker for å handle julegaver til store og små…?
Vel, om du ikke har tenkt tanken selv, så kan jeg fortelle deg med en gang at du absolutt ikke trenger å suse rundt i storsenterene. I år 2007 kan du nemlig få kjøpt stort sett alt på nettet, og du kan ofte få det levert over natten – så det er nok av tid til å handle.
Jeg har ikke engang startet julehandelen, men jeg har bestemt meg for å gjøre all handelen på nettet, jeg skal ikke sette en fot inn i en eneste butikk! Derfor har jeg nå satt meg ned for å skrive en artikkel med lenker til stort sett alle Norske nettsider hvor du kan handle julegaver, pluss noen veldig gode internasjonele sider.. Jeg har her brukt google og mine egne ‘bokmerker’ til å finne så mange gode nettbutikker som mulig, og så har jeg brukt google videre til å sjekke om de forskjellige nettbutikkene er seriøse – der jeg har følt behov for en slik sjekk. Jeg har også tatt meg friheten tin å inkludere mine affilate-lenker til de av nettbutikkene jeg har affiliate-avtale med, håper ikke dere har noe imot det. Det er forøvrig kun et fåtall av butikkene på denne listen jeg har avtale med.
Lurer du på noe om netthandel?
Ta en titt på Forbrukerrådet sine nettsider om Netthandel.
Her er min liste med gode nettsider å handle julegaver fra;
Fredarn´s Julegaveguide:
TIPS: Trykk ctrl+F for å søke.
Datamaskiner & Elektronikk:
Apple Store: Mac, iPod og tilbehør. Anbefales!
BraFilm: DVD-filmer hjem i postkassen.
Platekompaniet: DVD, musikk, underholdning mm.
Free Record Shop: DVD, musikk, underholdning mm.
CDON: Musikk & Video, både fysisk og nedlastning.
Elprice: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm. Anbefales!
iTunes: Musikknedlastning, gavekort selges. Anbefales!
L’easy: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm.
MPX: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm. Anbefales!
Viasat: TV-underholdning. Anbefales!
Expert: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm.
Elkjøp: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm.
Norsk Data Senter: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm.
1-2-3 Data: Mac, iPod og tilbehør.
Eplehuset: Mac, iPod og tilbehør. Anbefales!
Komplett: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm.
Clasohlson: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm.
PS: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm.
BestBuy: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm.
Siba: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm.
Deal: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm.
YaTack: Datamaskiner, datatilbehør, møbler, tekstiler mm. Anbefales!
Dell: Datamaskiner og datatilbehør.
Amazon UK: Elektronikk, bøker, musikk, leker mm.
Klær & Mote:
Spreadshirt: Design egne klær.
Stena Line: Båtreiser og Cruise.
ShoppingMal: Dvs. Klær og mote.
Stress: Dvs. klær og mote.
Ellos: Dvs. klær og mote.
Bademote: Klær og mote for henne.
Abito: Klær og mote for henne.
MPH: Klær og mote for ham.
chromx: Klær og mote for ham.
Barnegarderoben: Klær for barn og bebier..
XXL: Sportsklær og utstyr
Oslo Sportslager: Sportsklær og utstyr
Logoshopping: Sko, sko og mer sko…
Shoes: Sko sko og mer shoes.
Thune: Smykker; gull, sølv diamanter, klokker mm.
ROOM: Møbler, tekstiler mm.
Sparkjøp: Møbler, tekstiler mm.
Shoporama: Møbler, tekstiler mm.
YaTack: Datamaskiner, datatilbehør, møbler, tekstiler mm. Anbefales!
Amazon UK: Elektronikk, bøker, musikk, leker mm.
Bli Vakker: Sminke, hårprodukter mm.
Annet:
– Kelkoo: Sammenlign priser på alt mulig av produkter.
Bokklubben: Bøker og annen underholdning.
Cappelen: Bøker og annen underholdning.
Norli: Bøker og annen underholdning.
Ark: Bøker og annen underholdning.
Hjemmet Mortensens: Magasiner og blader
Kondomeriet: For deg som har lyst
Nytelse: Alternativ til Kondomeriet
Tech Nutrition: Trenings og -helseprodukter. Anbefales!
TV-Shop: Alt mulig rart…
Finn.no: Norges største kjøp/salg marked
QXL.no: Norgest nest-største kjøp/salg marked (?)
eBay: Verdens største kjøp/salg marked. Anbefales!
TheGolfWarehouse: Golfutstyr og tilbehør. Anbefales!
Select: Alt mulig rart…
SoftGuns: Softguns, luftvåpen, kniver, sverd, paintball mm.
Amazon UK: Elektronikk, bøker, musikk, leker mm.
Gadgets: Alt mulig tull og tøys.
Magasi: Ting og tang.
Barn og leker:
HobbyTron: Amerikansk nettbutikk med fjernstyrte biler, fly mm.
Fava: Dvs. leker.
Treleker: Dvs. treleker..
Riktige Leker: Dvs. leker.
Bompi: Dvs. leker.
Lekegiganten: Dvs. leker.
Sprell: Dvs. leker.
Krapylet: Baby leker/klær mm.
Amazon UK: Elektronikk, bøker, musikk, leker mm.
Har jeg glemt noen gode nettbutikker? Legg til en kommentar..
Nøkkelord fra artikkelen: Jul, julegaver, julegaveguide, data, datamaskin, kamera, apple, windows, pc, fredarns julegaveguide, jule gave guide, nettbuikker, nett butikker, handle på nett, kjøpe julegaver på nett, online butikker, handle online.

Jaja, nå er det snart jul igjen.. Du er vel ferdig med julehandelen allerede? Eller kanskje ikke? Du er kanskje som meg, og rett og slett HATER å suse rundt i butikker for å handle julegaver til store og små…?
Vel, om du ikke har tenkt tanken selv, så kan jeg fortelle deg med en gang at du absolutt ikke trenger å suse rundt i storsenterene. I år 2007 kan du nemlig få kjøpt stort sett alt på nettet, og du kan ofte få det levert over natten – så det er nok av tid til å handle.
Jeg har ikke engang startet julehandelen, men jeg har bestemt meg for å gjøre all handelen på nettet, jeg skal ikke sette en fot inn i en eneste butikk! Derfor har jeg nå satt meg ned for å skrive en artikkel med lenker til stort sett alle Norske nettsider hvor du kan handle julegaver, pluss noen veldig gode internasjonele sider.. Jeg har her brukt google og mine egne ‘bokmerker’ til å finne så mange gode nettbutikker som mulig, og så har jeg brukt google videre til å sjekke om de forskjellige nettbutikkene er seriøse – der jeg har følt behov for en slik sjekk. Jeg har også tatt meg friheten tin å inkludere mine affilate-lenker til de av nettbutikkene jeg har affiliate-avtale med, håper ikke dere har noe imot det. Det er forøvrig kun et fåtall av butikkene på denne listen jeg har avtale med.
Lurer du på noe om netthandel? Ta en titt på Forbrukerrådet sine nettsider om Netthandel.
Her er min liste med gode nettsider å handle julegaver fra;Fredarn´s Julegaveguide:TIPS: Trykk ctrl+F for å søke.
Datamaskiner & Elektronikk:Apple Store: Mac, iPod og tilbehør. Anbefales!BraFilm: DVD-filmer hjem i postkassen. Platekompaniet: DVD, musikk, underholdning mm.Free Record Shop: DVD, musikk, underholdning mm.CDON: Musikk & Video, både fysisk og nedlastning.Elprice: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm. Anbefales!iTunes: Musikknedlastning, gavekort selges. Anbefales!L’easy: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm.MPX: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm. Anbefales!Viasat: TV-underholdning. Anbefales!Expert: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm.Elkjøp: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm.Norsk Data Senter: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm.1-2-3 Data: Mac, iPod og tilbehør.Eplehuset: Mac, iPod og tilbehør. Anbefales!Komplett: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm.Clasohlson: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm.PS: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm.BestBuy: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm.Siba: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm.Deal: Datamaskiner, datatilbehør, hvitevarer mm.YaTack: Datamaskiner, datatilbehør, møbler, tekstiler mm. Anbefales!Dell: Datamaskiner og datatilbehør.Amazon UK: Elektronikk, bøker, musikk, leker mm.
Klær & Mote:Spreadshirt: Design egne klær. Stena Line: Båtreiser og Cruise.ShoppingMal: Dvs. Klær og mote.Stress: Dvs. klær og mote.Ellos: Dvs. klær og mote.Bademote: Klær og mote for henne.Abito: Klær og mote for henne.MPH: Klær og mote for ham.chromx: Klær og mote for ham.Barnegarderoben: Klær for barn og bebier..XXL: Sportsklær og utstyrOslo Sportslager: Sportsklær og utstyrLogoshopping: Sko, sko og mer sko…Shoes: Sko sko og mer shoes.Thune: Smykker; gull, sølv diamanter, klokker mm.ROOM: Møbler, tekstiler mm.Sparkjøp: Møbler, tekstiler mm.Shoporama: Møbler, tekstiler mm.YaTack: Datamaskiner, datatilbehør, møbler, tekstiler mm. Anbefales!Amazon UK: Elektronikk, bøker, musikk, leker mm.Bli Vakker: Sminke, hårprodukter mm.
Annet:- Kelkoo: Sammenlign priser på alt mulig av produkter. Bokklubben: Bøker og annen underholdning.Cappelen: Bøker og annen underholdning.Norli: Bøker og annen underholdning.Ark: Bøker og annen underholdning.Hjemmet Mortensens: Magasiner og bladerKondomeriet: For deg som har lystNytelse: Alternativ til KondomerietTech Nutrition: Trenings og -helseprodukter. Anbefales!TV-Shop: Alt mulig rart…Finn.no: Norges største kjøp/salg markedQXL.no: Norgest nest-største kjøp/salg marked (?)eBay: Verdens største kjøp/salg marked. Anbefales!TheGolfWarehouse: Golfutstyr og tilbehør. Anbefales!Select: Alt mulig rart…SoftGuns: Softguns, luftvåpen, kniver, sverd, paintball mm.Amazon UK: Elektronikk, bøker, musikk, leker mm. Gadgets: Alt mulig tull og tøys.Magasi: Ting og tang.
Barn og leker:HobbyTron: Amerikansk nettbutikk med fjernstyrte biler, fly mm.Fava: Dvs. leker.Treleker: Dvs. treleker..Riktige Leker: Dvs. leker.Bompi: Dvs. leker.Lekegiganten: Dvs. leker.Sprell: Dvs. leker.Krapylet: Baby leker/klær mm.Amazon UK: Elektronikk, bøker, musikk, leker mm.
Har jeg glemt noen gode nettbutikker? Legg til en kommentar..

Comments are closed.