Dagens sitat er tilbake, nesten…

Lenge siden sist, men fra og med dette øyeblikk et ‘Dagens sitat’ tilbake, nesten, vil det si..

Det blir nemlig for mye for meg å poste et sitat hver eneste dag, er ikke alltid jeg har mulighet til det – derfor gjør jeg det om til ‘Sitatet’, et nytt sitat vil bli postet bi-ukentlig, en 2-3 ganger i uka tenker jeg blir gjennomsnittet..

Jeg skal snart oppgradere utseende her på fredarn.com , og da vil ‘Sitatet’ bli å finne i en ‘sidebar’ i bloggen i stedet for en egen side, men jeg vil fortsatt ha en egen rss-feed for sitatene, slik at dere som ønsker kan abonnere på det 🙂

Abonner på ‘Sitatet’ ved å trykke her.

‘Sitatet’ 30. september 2007:
"Vi hadde alt, men det var også alt vi hadde."
– Jonas Fjeld

Nøkkelord fra artikkelen: Sitat, Quote, humor, Homer Simpson, The Simpsons.

Comments are closed.