Svindlere uten like

Denne artikkelen skrev jeg opprinnelig fredag 18. mars 2005 , men da jeg nå ved en tilfeldighet la merke til at denne websiden fortsatt oppererer tenkte jeg det var passende med nok en advarsel mot dette svindleriet:

Stadig flere svindlekonsepter dukker opp på internett, men vi lærer aldri. 80euromail er en av de verste, og har svindlet flere tusen optimistiske mennesker.

Jeg kom i kontakt meg selskapet 80euromail.com igjennom et forum. Flere av debattantene mente at de skulle bli rike på å lese reklame. 80euromail lover deg nemlig 80 euro for hver eneste reklamemail du leser, og i tilegg til dette får du 1-7 % for fem ledd under deg. Og de sender ut omkring 10 mail hver eneste dag – betyr dette at medlemmene skulle ha tjent 800 euro hver eneste dag, som blir omkring to millioner kroner i året.

Du ville altså blitt rik av å lese noen mail hver dag. For godt til å være sant? Ja!
Etter å ha undersøkt litt ang. dette selskapet fant jeg ut følgende.
Ingen av medlemmene kunne bevise at de hadde tjent penger på denne tjenesten, for eksempel ved å ta et screenshot.
Annonsørene betaler mye mindre enn det medlemmene loves å få. Annonsørene betaler kun 4 dollar for å sende reklame til alle medlemmene, det betyr at 80euromail gir medlemmene sine over en million kroner og de tjener selv fire dollar.
Det finnes flere selskaper som har mistenkelige like websider som 80euromail.
Spørsmålet jeg stiller meg selv er: Hvor får selskapet pengene fra? Som nevnt koster det kun et par dollar å sende ut reklamemail til alle de over 11 000 medlemmene.

Jeg avslutter denne lederen ved å gi dere et godt tips: Styr unna 80euromail, for dette er bare svindel.

Comments are closed.