Slik beholder du styrken og muskelmassen din gjennom sommerferien! 🌞💪

Sommeren er her, og det betyr sol, strand og ferie! Men hva skjer med treningen din når du tar en pause? Her er noen gode nyheter og tips for å holde styrken og muskelmassen ved like, selv når du nyter ferien:

1 . Nyt ferien din! 🏖️

Litt treningsfri har minimal innvirkning på dine langsiktige resultater. En uke uten trening vil ikke føre til noe merkbart tap av styrke eller muskelmasse. Så slapp av og nyt ferien din uten dårlig samvittighet! Er du spesielt interessert i å maksimere resultatene, eller rett og slett har lyst til å trene gjennom ferien, er rådene nedenfor verdt å ta en titt på.

2. Tren hardt før ferien! 🏋️‍♂️

Å trene ekstra hardt uken før en ferie kan være en smart strategi. Planlagt «overtrening» over en kort periode, etterfulgt av hvile, kan gi en positiv effekt på både styrke og muskelmasse. Men husk, dette bør kun gjøres av erfarne treningsentusiaster og med hensyn til skaderisiko.

3. Bruk kroppsvektøvelser! 🤸‍♀️

Selv uten tilgang til treningsstudio, kan du fortsatt få en knallgod fullkroppsøkt. Kroppsvektøvelser som armhevinger, knebøyhopp, kroppshevinger (på en solid gren eller lignende), og en-fots hip thrust kan gjøres tunge nok til å gi effekt. Og hvis det ikke føles tungt nok, husk at du kan bygge muskelmasse med mange reps også!

Så, ta med deg disse tipsene og nyt sommeren uten bekymringer for treningsresultatene dine. God ferie! 🌴💪

PS: Interessert i PT-timer i sommer? Jeg jobber mandager og tirsdager gjennom sommerferien! Ta kontakt om interessert 💪

Alternativt, kan du gjøre som jeg gjorde i 2013 og kjøre støt ved #Geirangerfjorden 😎 🤪

Comments are closed.