Fantastisk uke, men kunne vært enda bedre

Det ble nok en god uke med 58 units fortjeneste. Med over 50 units fortjeneste også forige uke har den totale fortjenesten økt med hele 30 % på 2 uker, ikke dårlig for den 107. uken hvor jeg gir ut tips.

Mine tips var så og si alle med i tetkampen våde i RBC Canadian Open og British Senior Open, og topp 5 på Loren Robert, Fred Funk og Retief Goosen gikk inn. Topp 10 på Larry Mize og Jerry Kelly gikk også inn, det samme gjorde mitt single rundespill denne uka.
Meget gode resultater, men det kunne vært enda bedre – i Senior Open var mit vinner pick Berhard Langer (verdt 42 u) kun 1 bak playoff, og både i Canadioan Open og NationWide-Tourens Cox Classic hadde jeg vinnerspill i topp 5 med Anthony Kim og Michael Sim (verdt 46 og 16 u).

Uken endte med 58 units i pluss og en TBP på 241 %, noe jeg selfølgelig er fornøyd med, med det kunne fort ha vært en sjelden 3-sifret uke-fortjeneste.

Se komplette resultater på http://fredarn.com/tipstotal.pdf

Btw, et lite tips:
Bruk Moneybookers til å overføre penger trygt, uten å gi bort kortdetaljene dine til alle bookies, og uten å være redd for Norske lover som vil hindre banker fra å overføre penger til bookies (utenom snille og gode Norsk Tipping, selfølgelig).

Nøkkelord fra artikkelen: Sports Betting, tipping, odds, betting tips, tjen penger, jobb hjemmefra, Golf Betting, SpilXperten.

RBC Canandian Open, British Senior Open, Senior Open Championship, SAS Masters, Nathan Green.

Comments are closed.