Spørreskjema – Coachingpakken Standard

Her finner du spørreskjemaet som du skal fylle ut når du er klar for nytt treningsprogram.

Om du har noen skader eller smerteproblematikk for øyeblikk, beskriv disse. Om du har noe sykdom som er relevant for trening eller ernæring, noter også det.
Om du er eller ønsker å bli en konkurrerende utøver, hvilke konkurranser har du planlagt, og hvilke er prioritert høyest?
EMS står for «electrical muscle stimulation» og en en metode hvor elektroder festes på kroppen for å påføre et ytre elektrisk stimuli som får musklene til å trekke seg sammen. Metoden er godt dokumentert å fungere veldig godt både for utrente, trente, og elite nivå utøvere i en rekke forskjellige idretter, men det er kjedelig og smertefullt. Har du, eller kommer du til å kjøpe et EMS apparat? Jeg anbefaler forøvrig Powerdot DUO.
Noter ditt styrkenivå i alle øvelser du mener er viktig. Noter heller litt for mange enn litt for få øvelser. Om du vet hva din nåværende 1RM er, noter dette. Om du er usikker noterer du det tyngste du har trent med de siste månedene (kg x reps). For kroppsvektøvelser noterer du antall reps, og vekt om du har brukt ekstra vekt. Om du har vært sterkere tidligere enn det du er kapabel for nå, noter gjerne også dine beste løft noensinne i parentes.
Om du har noe annet du ønsker å legge til før jeg begynner arbeidet med programmet, noter det her.

Comments are closed.