MOBILITYMUSCLE – 100 % PERSONLIG MOBILITETSPROGRAM

I samarbeid meg meget dyktige Silje Emilie Tønnesen lanserer jeg i disse dager et produkt hvor vi tilbyr 100 % personlige mobilitetsprogrammer til en gunstig pris.

Hvorfor?

Veldig mange ønsker bedre mobilitet, med idretter som vektløfting, styrkeløft og crossfit i vinden er det mange som har veldig mye å hente på sin mobilitet og fleksibilitet, og det har vokst fram tjenester som forsøker å hjelpe folk med dette ved å tilby alle den samme mobilitetstreningen, og vi mener rett og slett at dette ikke er optimalt! Alle har unike styrker og svakheter, og dette gjelder i aller høyeste grad også mobilitet – og derfor burde mobilitetstreningen tilpasses individet.

Vi har lagt ned enormt med arbeid å utvikle et unikt produkt hvor vi laget helt personlige mobilitetsprogrammer til hver kunde, ved at man enkelt og greit bruker telefonen sin til å filme fem eller ti  enkle øvelser (grunnpakke eller premiumpakke) som de sender inn til oss, også utvikler vi programmet basert på informasjonen disse videoene gir oss. Øvelsene er valgt med omhu for å gi mest mulig informasjon, for minst mulig arbeid.

Tjenesten fungerer som et abonnement, og du vil motta et nytt og videreutviklet mobilitetsprogram hver måned, slik at du kan utvikle mobiliteten din videre måned for måned, helt til du når ditt mål.

Produktet vårt skal lanseres internasjonalt, men før denne lanseringen tilbyr vi et lanseringstilbud i det Norske markedet med HALV PRIS. Førstemann til mølla! 😀


LANSERINGSTILBUD: Pakker
Er det noe vi bør vite?1) Du filmer og sender noen enkle bevegelser etter å ha sett våre instruksjonsfilmer.  2) Du mottar ditt personlige mobilitetsprogram.

1) Du filmer og sender noen enkle bevegelser etter å ha sett våre instruksjonsfilmer.
2) Du mottar ditt personlige mobilitetsprogram.

Comments are closed.