Personlig trener på Skøyen

Jeg jobber fulltid som personlig trener og coach på Magnat Center på Skøyen i Oslo, og tilbyr PT-timer dagtid og kveld de fleste dager.

Fredrik Gyllensen - Personlig trener på Skøyen i Oslo.

Fredrik Gyllensen – Personlig trener på Skøyen i Oslo.

Hvem kan trene med meg?
Min spesialitet er innenfor styrketrening, og jeg jobber mye med folk som er glad i styrketrening og ønsker å utvikle sin styrke og/eller muskelmasse og fysikk. Jeg jobber med folk på alle nivåer, alt fra helt nybegynnere innen styrketrening, til aktive idrettsutøvere innenfor grenene vektløfting, styrkeløft og crossfit.

Som kunde av meg kan du forvente at jeg gjør mitt absolutt ypperste for at du skal få til det du ønsker med treningen, og derfor lager jeg alltid personlige løsninger tilpasset hver unike kunde. Både nybegynnere og konkurrerende utøvere er velkommen hos meg.

For mer informasjon om meg og mine tjenester, se sidene Visjon og Coaching / Online Coaching.

Kontaktinfo: coach@fredrikgyllensten.no eller skjemaet nedenfor:

[wpforms id=»6310″]

Comments are closed.