Arbeidskapasitet, mobilitet og nye perser :)

En liten oppdatering fra min egen treningsverden 🙂

Etter å ha vært relativt sliten de siste ukene – noe utslitt etter Predator Performance øktene med Eirik Sandvik i hele juli (i tillegg til vektløfting), satt jeg 3 nye perser i går med 77,5 kg i Rykk, 105 kg i Støt og 125 kg i Frøntbøy, med ca 76 kg kroppsvekt 🙂

Etter Predator Performance opplegget  har jeg merket et par ting:
– Mobiliteten/Fleksibiliteten min er forbedret, på tross at jeg allerede hadde bedre mobilitet enn ≈99 % av befolkningen.
– Arbeidskapasiteten min er forbedret. Mer trening i vektløfting er helt klart også en av årsakene til dette, men jeg mistenker at en måned med Predator Performance også førte til betydelig forbedring her. I dag kjørte jeg f. eks først opp til ny pers i rykk, så ny pers i støt, også opp til et maksforsøk på 127,5 kg i Frontbøy – som jeg misset, også prøvde jeg igjen – og misset, også gikk jeg ned til 125 kg – en ny pers over min tidligere beste på 122,5 kg, og lykkes med den. Tidligere ville jeg ha vært helt ‘død’ etter å ha misset to maksforsøk i frontbøy.

Videoer av missene – etter disse tok jeg altså 125 kg i ny pers 🙂

Til slutt vil jeg legge til at jeg DIGGER å trene på Toppidrettssenteret; bedre treningsmiljø skal man lete lenge etter 🙂

Sjekk forøvrig ut artikkelen min: Hvem trener du med?

Comments are closed.