Bokanmeldelse: Jamie's Ministry of Food av Jamie Oliver

Jeg skal ærlig innrømme at jeg  ikke ikke har lest mange ‘kokebøker’. Jeg er meget interessert i ernæring og kosthold, men ikke den beste eller mest entusiastiske ‘kokken’. Innimellom synes jeg dog det er greit å følge noen oppskrifter å lage noe godt – og det er hva jeg har brukt denne boka til.

Forfatteren Jamie Oliver er godt kjent gjennom sine mange TV-prgrammer. Han er en dyktig kokk, og har lagt mye arbeid i å få ‘vanlige’ folk til å kunne lage gode og sunnere retter hjemme. Han er definitivt en flott forkjemper mot fedme og overvekt.

Boka Jamie’s Ministry of Food har undertittelen «anyone can learn to cook in 24 hours’, og det er i essens hva boka går ut på; enkle, raske og gode oppskrifter som alle kan klare å lage. Lær deg et par skikkelige oppskrifter, så kan du og din familie nyte sunnere og gode måltider i tiden framover. Lær de videre bort til bekjente, så kan også de nyte det 🙂

Jeg har ikke brukt denne boka like mye som jeg skulle ha ønsket, men de gangene jeg har prøvd meg på oppskrifter herfra har jeg alltid vært fornøyd. Boka er full av inspirasjon til gode og enkle oppskrifter – Anbefales!

Boka kan bestilles hos Amazon – det er nesten alltid billigere enn Norske butikker (og det er ingen moms/toll på bøker).

Terningkast: 6

Jeg kan forøvrig også anbefale Jamie Oliver’s iPhone app, med oppskrifter, videoer og en praktisk handleliste – så du lett kan huske det du trenger til oppskriften.

Her er et par eksempler på oppskrifter fra Jamie:0 Comments

  1. Sv: unntak på noe , men ikke alt. har noen mentale sperrer på enkelte ting.hehe.frityr feks..no-go!

  2. Hehe, jeg har ingen sperrer! 😛