Sports Betting Tips Nyhetsbrev

Nå kan du få mine Betting Tips på E-post!
Bookmakerne har etter at jeg ble i teamet på spilxperten.com blitt flinke til å sette ned oddsen på mange av tipsene mine ganske raskt. Nå er det veldig mange bookmakere som tilbyr odds på US PGA-Tour, så det er ikke et alt for stort problem, men om du ønsker å få tipset til like god odds som jeg gjør bør du få satt dine spill så fort som mulig etter at jeg gir ut mine tips.
Dette kan du nå få gjort ved å bli varslet på e-post en times tid før jeg legger ut mine ukentlige tips.
Jeg kommer ikke til å bruke noe ekstra program for å sende ut disse tipsene, men rett og slett sende de ut som en vanlig e-post melding fra min private e-post adresse. Jeg vil kun sende ut betting tips, og informasjon relevant til det. Og jeg gir selfølgelig ikke bort e-post adressen til noen som helst..
Slik abonnerer du:
Send meg en e-post til fredarn@fredarn.com med tittelen ‘jeg vil abonnere på betting-tipsene’. Den eneste informasjonen jeg trenger er;
E-post adressen du ønsker å abonnere med.
Fullt navn.
Om du ønsker, kan du gjerne opplyse om flere ting; som f. eks hvilket fylke du bor i, og om du har en egen webside? Men det eneste som er nødvendig er som sagt e-post adresse og navn.
Om du gjør dette, vil jeg sende deg et varsel før jeg legger ut tips på spilxperten.com, slik at du får satt dine spill til markedets beste odds 🙂
Om du skulle ønske å melde deg av er det bare å sende meg en e-post til fredarn@fredarn.com og si ifra.. Jeg kommer som sagt til å sende ut alt manuelt.
PS: Jeg kommer selfølgelig til å legge inn e-post adressene deres i ‘blindkopi’ feltet, slik at ingen av de andre mottakerne får se din e-post adresse.
Nøkkelord fra artikkelen: Sports Betting, tipping, odds, betting tips, tjen penger, jobb hjemmefra, PGA-TOUR, sports betting tips, tippe tips, tipping tips, tippe-tips, betting tips nyhetsbrev, betting tips på e-post.

Nå kan du få mine Betting Tips på E-post!
Bookmakerne har etter at jeg ble i teamet på spilxperten.com blitt flinke til å sette ned oddsen på mange av tipsene mine ganske raskt. Nå er det veldig mange bookmakere som tilbyr odds på US PGA-Tour, så det er ikke et alt for stort problem, men om du ønsker å få tipset til like god odds som jeg gjør bør du få satt dine spill så fort som mulig etter at jeg gir ut mine tips.
Dette kan du nå få gjort ved å bli varslet på e-post en times tid før jeg legger ut mine ukentlige tips.
Jeg kommer ikke til å bruke noe ekstra program for å sende ut disse tipsene, men rett og slett sende de ut som en vanlig e-post melding fra min private e-post adresse. Jeg vil kun sende ut betting tips, og informasjon relevant til det. Og jeg gir selfølgelig ikke bort e-post adressen til noen som helst..
Slik abonnerer du:Send meg en e-post til fredarn@fredarn.com med tittelen ‘jeg vil abonnere på betting-tipsene’. Den eneste informasjonen jeg trenger er;E-post adressen du ønsker å abonnere med.Fullt navn.Om du ønsker, kan du gjerne opplyse om flere ting; som f. eks hvilket fylke du bor i, og om du har en egen webside? Men det eneste som er nødvendig er som sagt e-post adresse og navn.
Om du gjør dette, vil jeg sende deg et varsel før jeg legger ut tips på spilxperten.com, slik at du får satt dine spill til markedets beste odds 🙂
Om du skulle ønske å melde deg av er det bare å sende meg en e-post til fredarn@fredarn.com og si ifra.. Jeg kommer som sagt til å sende ut alt manuelt.
PS: Jeg kommer selfølgelig til å legge inn e-post adressene deres i ‘blindkopi’ feltet, slik at ingen av de andre mottakerne får se din e-post adresse.
Nøkkelord fra artikkelen: Sports Betting, tipping, odds, betting tips, tjen penger, jobb hjemmefra, PGA-TOUR, sports betting tips, tippe tips, tipping tips, tippe-tips, betting tips nyhetsbrev, betting tips på e-post.

0 Comments

  1. Useful info. Lucky me I found your web site unintentionally, and I am shocked why this accident didn’t came about earlier! I bookmarked it.

  2. Tiffany jewelry it is the twin among the pendant cardio segment, is renowned for her diamonds and in addition magical offerings all around the world. Finally it was established ,tiffany and co necklace heart,at 1837, to start with, it is known to its carpet. At 1851 the product set in motion a suitable 925 sterling silver accessories that let the situation a little more widley known. With 1959 the actual Business occasional actress Katherine hepburn starred the video which is often acknowledged as as Tiffany