Musikk anbefaling: Kate Nash: "Made of Bricks"

Dette er den første artikkelen i det som forhåpentligvis blir en serie av musikkanbefalinger. Opprinnelig tenkte jeg å skrive musikkanmeldelser, men når jeg tenker meg om er i grunn musikkanmeldelser totalt idiotisk! Skal jeg sitte her å skrive om en sang eller et album er bra eller dårlig? Nei takk! Vi har alle forskjellig smak – derfor kommer jeg i stedet til å poste artikler hver gang jeg kommer over et album jeg synes er virkelig bra – så kan du selv finne ut om du synes det er bra eller ikke 🙂


Kanskje har du en helt annen musikksmak enn meg, men om det viser seg at du har en veldig lik musikksmak kan jo disse artiklene vise seg å bli en gullgruve for akkurat deg.


Jeg kan forøvrig nevne at jeg har en veldig bred musikksmak hva gjelder genre, jeg liker ‘god’ musikk uavhengig av hvilken type musikk det er – men det er allikevel veldig mange sanger jeg ikke liker, jeg er ganske kresen og må som regel lete gjennom mange sanger før jeg finner en jeg virkelig liker – heldigvis har jeg nå iTunes som er et kjempeenkelt verktøy for å finne god musikk, uavhengig av om du kjøper det der eller ikke (jeg kjøper det der også..)


For å finne ut mer om hva slags musikk jeg hører på kan du besøke min iLike profil. Der kan du se absolutt alt jeg hører på – da jeg har en iLike-plugin i min iTunes 🙂

(iLike Plugin finnes for både iTunes for Windows & Mac, samt Windows Media Player.)


Uansett; Her er litt info om min første anbefaling!


Artist: Kate Nash

Album: Made og Bricks

Prøvesmak: Du kan lytte gratis på sangene gjennom iTuneseller på iLike.

Lenker:

  1. Kate Nash sin webside

  2. Kate Nash sin MySpace side

Kjøp:

iTunes: 80 NOK (nedlasting med DRM)

CDON: 89 NOK (nedlasting uten DRM)

CDON: 149 NOK (fysisk CD)


Min mening:

Dette er ganske annerledes musikk sammenlignet med det jeg vanligvis hører på, for selv om jeg hører på mye forskjellig går mye i Hip-Hop.

Dette er en helt annen type musikk enn Hip-Hop, her går det for det meste i lyse toner og varierende rytmer, jeg vet ikke helt hvilken genre jeg skal plassere det i, men det blir vel ‘folk’ eller ‘alternative’.


Dette er i grunn ganske spesiell musikk, det skiller seg ut – og det er det jeg liker 🙂 jeg er konstant på utkikk etter musikk som er litt annerledes, jeg er veldig lei av å høre såkalt ‘ny’ musikk som er nesten helt likt hundrevis av andre sanger. Så jeg liker ikke danseband, for å si det på en annen måte 😛


Favoritter:
Jeg liker dette albumet veldig godt, og har alle sangene i min favoritt-liste, men de sangene jeg liker aller best på dette albumet er:

  1. Mariella

  2. Foundations

  3. Dickhead

  4. Mouthwash


Hva synes du om dette albumet? Legg gjerne til en kommentar!

Du kan høre gratis smakebiter gjennom iTunes eller iLike.

Comments are closed.