Verdien av en alternativ treningsøkt :)

For optimale resultater i et treningsprogram er det viktig med en plan, slik at metoder, intensitet og mengde kan legges opp på en fornuftig måte, men det kan også være meget lønnsomt med alternative treningsøkter med jevne mellomrom.

Motivasjon er nemlig essensielt for langsiktig progresjon, og litt variasjon i ny og ne kan hjelpe godt på treningsmotivasjonen. Personlig har jeg nå satt opp lørdager som en fast dag for alternativ trening – hvor jeg går inn uten noen spesifikk plan, og gjennomfører en morsom økt med venner, og trener veldig annerledes enn jeg gjør resten av uka. Det er sosialt, det gir meg muligheten til å teste ut andre treningsmetoder uten å ‘spise av’ det faste treningsopplegget mitt, og det kan også gi et etterlengtet sceneskifte.

» Lev livet og gje faen»
– Alexander Dale Oen,
Aftenposten.

Les også: Ikke all trening behøver å foregå på treningsstudioet.

Her følger litt fra mine alternative økter 😉

?

Knebøy med okklusjon

Man må ikke på gymmet for å trene, Isabella (http://isabellahanne.com/) finner muligheten overalt.. 😉

Ett-beins knebøy på… mage?

Comments are closed