Snart en uke i Bali :)

Da har det snart godt en uke i Bali, hvor jeg skal studere Personlig Trening i 14 uker gjennom Active Education. Flyreisen var lang, men det gikk fint.. Bagasjen fikk jeg dog ikke før kvelden derpå, så det var litt upraktisk i varme og svette omgivelser, men nå er alt i orden der 🙂

Ellers virker alt fint her og jeg koser meg, vi prøver dog å finne en villa noe nærmere skolen, da den vi har er lenger unna enn fortventet. Når det gjelder trening tenker jeg å sjekke ut litt gym idag, for å prøve å finne et fint sted å trene olympisk vektløfting, ellers kan jeg alltids trene litt lett teknikk pluss tunge bøy etc. på senteret skolen samarbeider med 🙂

I går var det ‘beach games’ på stranda, og mye morro.. I kveld er fest ‘beach party’ 🙂

Bilde fra 'Beach Games'. Foto: Active Education

Comments are closed