Sliten, men (snart) klar for Bali!

Nå er jeg utrolig sliten å ha kjørt opp til en 1 rep maks i en variant av rykk, støt og bøy eller markløft 12 av de siste 14 dagene (en periode med ‘overreaching’), men i morra reiser jeg til Bali for et 14 ukers langt studie gjennom Active Education – Gleder meg! 🙂

På tross av den tunge treningen så tok jeg i går ny pers i vending med 107 kg (misset overstøtet), og idag økte jeg til 107,5 kg, men misset også idag overstøtet. Overkroppen blir helt klart fortere utslitt av mye trening enn beina blir..

Her er forsøkene fra idag (første misset jeg, andre klarte jeg vendinga, men ikke overstøtet):

Nå skal det bli godt med litt ‘deload’ den første uka i Bali, før det er på’n igjen 😉

Les også: Olympiatoppen, eksperimentering med ‘overreaching’, hagegym og konkurranse 🙂

 

Comments are closed