Bokanmeldelse: What the Dog Saw: And Other Adventures, av Malcolm Gladwell

Malcolm Gladwell er en bestselgende forfatter med en flott evne til å ta en rekke forskjellige emner og forskningsstudier, og ta dem opp på en interessant, enkel, og lærerik måte. What the Dog Saw: And Other Adventures er en samling av noen av hans beste artikler fra avisen The New Yorker, og selv om du ikke er nødt til å kjøpe boka, eller lydboken (som jeg gjorde), så er artiklene hans absolutt å anbefale.

Om du er som meg og foretrekker å lese ting i papirformat eller lytte på lydbok, løp og kjøp 😉

What the Dog Saw: And Other Adventures (Malcolm Gladwell)

Litt mer om forfatteren, Malcolm Gladwell: Jeg kom først over hans verk gjennom en artikkel av Martin Berkhan kalt Malcolm Gladwell on Low Carb Diets, og jeg leste hele artikkelen som Martin henviser til; The Pima Paradox. Det er en meget interessant artikkel med mange gode poenger, og jeg liker skrivestilen til Malcolm meget godt. Derfor valgte jeg å bestille en av hans mange bøker, og valget falt først på Outliers: The Story of Success (bokanmeldelse), som jeg også var veldig fornøyd med.

Enkelt forklart: Malcolm Gladwell er en dyktig forfatter og jeg anbefaler alle å sjekke ut hans verk 🙂

Terningkast for What the Dog Saw: 5

Comments are closed