"Predator Performance", nye Perser, tilbake til Markløft, og Øl :)

Tenkte det var på tide med en liten oppdatering fra treningslivet mitt…

Predator Performance: Eirik Sandvik kjører et opplegg kalt ‘Predator Performance’ denne måneden, med 3 ukentlige uteøkter hvor fokus er på økt arbeidskapasitet gjennom en blanding av kondisjonstrening og styrketrening. Det blir mye prowler, slede, sandsekker, farmers walk etc. Øktene er fra 1700 på mandager, onsdager og torsdager og koster 1 000 for hele mnd (vi er i 2. uke nå). Ta kontakt med Eirik om du er interessert.

Her er et klipp fra øktene på onsdag og torsdag. Sjekk ut den lille unggutten som ble med på slutten av onsdagsøkta; morro! 🙂

Nye perser: På tross av Predator øktene på onsdag og torsdag, så klarte jeg noen flotte løft på fredag, veldig nære ny pers i rykk på 77,5 kg, og tok ny pers i støt på 102,5 kg, og ny 5 rep pers i Frontbøy med 110 kg:


Tilbake til Markløft: Etter flere mnd. uten noen tunge markløft bestemte jeg meg for å gi det et forsøk igjen for rundt to uker siden, og logisk nok har jeg blitt svakere i mark nå som jeg ikke har trent det, selv om jeg har blitt sterkere i bøy og vektløfting. Min pers er 162,5, men når jeg forsøket å makse igjen på lørdag klarte jeg ikke mer enn 150 kg.

Selv om markløft ifølge de fleste trenere innen vektløfting ikke er spesielt viktig for ytelsen i vektløfting (rykk og støt), som er mitt hovedfokus nå – så kommer jeg til å trene markløft hver uke framover nå. Ikke faen om jeg skal bli svakere!!

Her er videoen fra de første tunge markløftene på flere mnd:

Sist, men ikke minst: Jeg har begynt å drikke øl! Tidligere har jeg ikke drukket øl, men nå går det ned en flaske eller to nesten hver dag. Digg, spesielt i sola! 🙂

En iskald Corona 🙂

Comments are closed