Metoder for fremgang i en spesifikk øvelse!, mm. -> Trening & Kosthold; Verdt å lese, Utgave 56

Utgave 56 – I denne utgaven:
– Metoder for fremgang i en spesifikk øvelse! (av Eirik Sandvik)
– Sprit opp magetreningen din med nye effektive og artige øvelser!
(av Eirik Sandvik)
– Effektive metoder for avslutning av dine treningsøkter! (av Espen Nordhagen)
– Metoder for fremgang i markløft
(av Eirik Sandvik)
– Everything Counts (av Christian Thibaudeau)

Ukas sitat:

«Only those who risk going too far can possibly find out how far one can go»
– T.S. Eliot.

Metoder for fremgang i en spesifikk øvelse! En flott artikkel av Eirik Sandvik om forskjellige metoder for optimal framgang i en øvelse.

Sprit opp magetreningen din med nye effektive og artige øvelser! En fin, liten post av Eirik Sandvik om magetrening, med to eksempler på gode og relativt avanserte/tunge mageøvelser.

Effektive metoder for avslutning av dine treningsøkter! En flott artikkel av Espen Nordhagen om brukes av ‘avsluttere’ for å implementere høy-intensitet kondisjonstrening i treningsprogrammet. Ting som TABATA, bakkeløp, prowler etc. et geniale verktøy for deg som har styrke og muskeløkninger som hovedprioritet, men også kan dra fordeler av forbedret kondisjon og arbeidskapasitet.

Metoder for fremgang i markløft: Nok en flott artikkel av Eirik Sandvik, her forklarer han hvorfor markløft en en så vanvittig god øvelse som det er, og hvordan du sørger for optimal framgang i øvelsen.

Markløft

Everything Counts: En flott post av Christian Thibaudeau med et meget sentralt poeng; alle måner drar! Litt aktivitet her og der blir til slutt mye, og enkle ting som å parkere bilen litt lenger unna inngangen vil hjelpe på fettforbrenning og helsen din over tid.

Meg ute på en morgentur på Hvaler

Comments are closed