Spørsmål til deg: Slankediett; Planlegge, eller ikke planlegge?

Forige uke skrev jeg en artikkel for iForm.no om fleksibel slanking, hvor jeg skrev om hvordan noe fleksibilitet i en ellers planlagt slankediett kan være lønnsomt. Et annet alternativ som helt klart mange benytter seg av er dog en fri diett med full fleksibilitet, hvor absolutt ingen måltider er planlagt, men du gjerne har noen enkle ‘regler’ å følge for å sørge for at du holder deg i et kaloriunderskudd.

Det jeg lurer på er hva dere leseres erfaring er her; har du hatt best suksess med slankedietter hvor måltidene er planlagt på forhånd, eller enklere ‘dietter’ hvor du ikke har noen planlagte måltider, men enkelt og greit  bare spiser litt mindre mat..?

Planlegge eller ikke planlegge?

Planlegge, eller ikke planlegge?

Comments are closed