69 kg klassen, 100 kg i støt, reise mm. :)

Tenkte det var på tide med en liten oppdatering fra min egen trening;

Først og fremst så har jeg bestemt meg for å gå for 69 kg klassen i vektløfting, i stedet for 62 kg klassen.  Jeg var egentlig ganske fast bestemt på å nå ned til 62-kg klassen, men så og si alle jeg har snakket med om dette, inkl. flere vektløftere, har anbefalt meg å gå for 69 kg klassen i stedet, og dette i sammen med det faktum at det vil være tungt å droppe helt ned til 62 kg har fått meg til å endre målsetningen min, og gå for 69 kg klassen i stedet. Det betyr at jeg fint kan droppe nok vannvekt til å nå den klassen nå, men jeg ønsker uansett å gå litt ned og har tatt sikte på 70-72 kg i standard kroppsvekt.

Videre løftet jeg i går 3-sifret over hodet for første gang, med 100 kg i støt – morro! 🙂 Mitt beste løft i rykk er 72,5 kg, så nå mangler jeg kun 12,5 kg for å nå kravene for NM-deltakelse i 69 kg klassen.

Ellers tikker dagene videre, og det er ikke lenge til avreise mot Bali den 5. september for et 14-ukers studie gjennom Active Education for å bli sertifisert personlig trener.

Etter jeg kommer hjem fra Bali i midten av desember tenker jeg å være hjemme i Norge i rundt 3 mnd. og delta i NM i vektløfting rundt begynnelsen av mars, før jeg tenker å ta en rundt 16-uker lang verden-rundt reise, med start i California, hvor jeg planlegger å møte flere dyktige personer innenfor fitness og idrettsbransjen, og lære av dem.. Noen som vil være med? 😉

Jeg har forøvrig bestilt noen morsomme trøyer fra Alan Aragon’s Brainy Gear; løp og kjøp!

"Jurassic: because Paleo dieting is for modernized wimps"

Hvordan går det med din trening? 🙂

Comments are closed