PT-Sertifisering i Bali :-)

Mine opprinnelige planer i år var å ta en sertifisering som kostholdsveileder i Rio de Janeiro til høsten, men da det studiet ble avlyst skal jeg nå heller ta en sertifisering som personlig trener i Bali 🙂

Nå er både studier, flyreise og villa i boks, så da venter jeg bare på avreise 5. september. Studieoppholdet er på 14 uker, som jeg regner med blir fyllt med mye morro, og litt læring 😉

Jeg har valgt å ta sertifiseringen gjennom Active Education, som samarbeider med Høgskolen i Hedmark. Det er mulig at jeg supplementerer denne PT-sertifiseringen med sertifisering som kostholdsveileder i Rio neste vår, men det får tiden vise.. Om jeg velger å gjøre det vil det kræsje med planene mine om NM i vektløfting 2012.

Om du ønsker å ta en PT-sertifisering eller annen ‘aktiv’ utdannelse, sjekk ut activeeducation.no. Nå kan jeg naturligvis ikke si noe sikkert om kvaliteten på studiet før jeg selv har studert hos dem, men jeg har selfølgelig undersøkt en del, og det virker for meg som om Active Education har en av de bedre PT-sertifiseringene i Norge.

Bali

Comments are closed