Sucralose: An Undeserved Bad Reputation: Part 1, Part 2 , mm. -> Trening & Kosthold; Verdt å lese, Utgave 45

Utgave 45 – I denne utgaven:
– Sucralose: An Undeserved Bad Reputation: Part 1, Part 2 (av James Krieger)
– The 5 Most Common Deadlift Technique Mistakes (av Eric Cressey)
– Hvor nøyaktig er ‘Sensewear’ armbåndet for å måle kaloriforbruk? (av James Krieger)
– Corrective Exercise: Why Stiffness Can Be a Good Thing (av Eric Cressey)
– Abs Training Secret Revealed! (av Christian Thibaudeau)

Ukas sitat:

«All courses of action are risky, so prudence is not in avoiding danger (it’s impossible), but calculating risk and acting decisively. Make mistakes of ambition and not mistakes of sloth. Develop the strength to do bold things, not the strength to suffer.»
– Niccolò Machiavelli

Sucralose: An Undeserved Bad Reputation: Part 1, Part 2: James Krieger har igjen skrevet et par fantastiske artikler om søtstoffer, denne gang tar han for seg sukralose (Splenda).

Veldig kort oppsummert, så ser også sukralose ut til å være veldig trygt, selv i store doser. En studie fant negative effekter på gode bakterier i tarmen, men den studien har en rekke store limitasjoner. Det er også noen enkeltrapporter om migrene trigget av sukralose, men kontrollerte studier mangler. Om denne effekten er reell, kan det skyldes en veldig sjelden allergi, eller hodepine trigget av smaken. Vi trenger mye mer forskning på dette området for å si noe sikkert om sukralose muligens kan skape hodepine i en veldig liten andel av befolkningen.

Splenda

The 5 Most Common Deadlift Technique Mistakes: En kort og enkel artikkel av Eric Cressey for Mens Health, med 5 tips for feil man bør unngå i markløft.

Markløft

Hvor nøyaktig er ‘Sensewear’ armbåndet for å måle kaloriforbruk? En flott artikkel fra James Krieger. Kort oppsummert; For grupper gir det nøyaktige tall, men for individer kan det være betydelig feilmarginer.

Corrective Exercise: Why Stiffness Can Be a Good Thing: En flott artikkel av Eric Cressey. Stivhet blir som regel sett på som en negativ ting når det kommer til trening, men her forklarer Eric hvorfor det ikke alltid er slik.

Christian Thibaudeau

Abs Training Secret Revealed! En flott artikkel av Christian Thibauseau; Enten du liker det eller ikke, så er six-pack magemuskler det mest ettertraktede i fitness-verden idag, men hva trengs for å lykkes me då bygge magemusklene til sitt fulle? Noe av det viktigste er hvordan du utfører mageøvelsene dine…

Comments are closed