Bokanmeldelse: Outliers: The Story of Success av Malcolm Gladwell

Malcolm Gladwell er en bestselgende forfatter med en rekke populære bøker, bokens hans Outliers er den første jeg har lest fra Malcolm, etter å ha latt meg imponerede av hans artikler.

Outliers: The Story of Success (Malcolm Gladwell)

Malcolm skriver på en interessant måte og tar opp interessante temaer i sine bøker, i Outliers: The Story of Success ser  han på en rekke av samfunnet mest suksessfulle personer og spør seg; hvor kommer de fra? Han forklarer hvordan det er mange ting – ikke bare ‘talent’ og innsats, som dyrker fram de mest framgangsrike personene blant oss.

Hvorfor har noen grupper av personer mine hjertesykdommer enn andre? Hvorfor er det mer flyulykker i noen land? Hvorfor er så mange av de profesjonelle hockey-spillerne født i de første 3 mnd. i året? Hvor kommer Bill Gates, Steve Jobs, The Beatles mfl. fra, og mye, mye mer. Malcolm ser på spesifikke eksempler og spør seg hvordan.

Her kan du se forfatteren sin egen forklaring av boka (anbefales!).

Jeg synes dette var en god og interessant bok. Der en flott bok å lese for underholdningens skyld, og den kan også hjelpe deg med å forstå hva som kreves for å bli suksessfull.

Terningkast: 5

Comments are closed