Sertifisering som Kostholdsveileder, Rio de Janeiro, 2011

Tenkte jeg kunne skrive litt om mine planer for året.

Nå bruker jeg ‘arbeidsdagene’ mine for det meste til å lese og lære mer om trening og ernæring, og skrive om dette her på bloggen og på andre nettsider, først og fremst iform.no. Jeg lærer mye på denne måten, men jeg har bestemt meg for å også ta en sertifisering som kostholdsveileder, rett og slett for å ha noe å vise til for min kompetanse på dette området.

Jeg har valgt å ta min sertifisering gjennom Active Education sin kosthold- og ernæringsutdannelse i Rio de Jainero. Studiet starter i begynnelsen av september i år, og varer i 14 uker. Forhåpentligvis lærer jeg en del, men det blir uansett morro – jeg elsker å reise, og 14 uker i Rio blir bra! Jeg vurderer også å kombinere dette med en verden-rundt reise.

Så, det er mine planer 🙂

Har du planer om utdannelse innen ernæring eller trening det kommende året?

Rio de Janeiro

Comments are closed