Hvorfor ikke spise insekter?, mm. -> Trening & Kosthold; Verdt å lese, Utgave 28

Utgave 28 – I denne utgaven:
– Hvorfor ikke spise insekter? (av Marcel Dicke – TED.com video)
– Trene når du er syk? (av Lyle McDonald)
– Smil og lev lenger? (av Christopher Peterson)
– Informasjon vs. Applikasjon (av Lyle McDonald)

Dette er en fast spalte med interessante og nyttige saker jeg kommer over relatert til trening, kosthold/ernæring og helse generelt

Hvorfor ikke spise insekter?
Marcel Dicke har en flott video hvor han snakker om hvordan befolkningen vår øker, og vi har en stor utfordring forran oss om hvordan vi skal mate denne befolkningen. Hvorfor ikke spise insekter? Mange gjør det allerede, men med større satsing kan det ha en rekke fordeler som erstatning for mye av vårt kjøtt, fisk og fugl. 4 points for insects! Det er forøvrig mye interessant på TED.com

Foto: chris 論

Trene når du er syk? En flott svar fra Lyle McDonald på spørsmål om man bør trene når man er syk.

Smil og lev lenger? En interessant artikkel fra psychologytoday.com: forskning som har sett på fotografier av personer mange år etter de ble tatt, viser at de som smilte på fotografiet lever lenger enn de som ikke smilte.

Se også den omtalte studien: Abel EL, Kruger ML. Smile intensity in photographs predicts longevity. Psychol Sci. 2010 Apr 1;21(4):542-4. Epub 2010 Feb 26. Pubmed.

Smil 🙂

Informasjon vs. Applikasjon: Ikke la informasjon stå i veien for handling. Du må ikke vite alt for å lykkes. Et meget godt poeng fra denne artikkelen til Lyle McDonald.

Comments are closed