Bokanmeldelse: 'Løsningen på dine Skuldersmerter' av Eirik Sandvik

Løsningen på dine Skuldersmerter er en flott, liten e-bok om skuldersmerter.

Jeg har lest mange artikler fra Eirik før, så det meste fra denne boka var kjent for meg fra før av, men jeg plukket opp et par verdifulle ting her og der, og igjen så har jeg merket hvor utrolig mye mer effektiv bruk av tid det er å lese bøker framfor artikler; jeg har nå på en enkel og oversiktlig måte fått bekreftet det jeg kunne om skulderplager fra før av, og som nevnt plukket opp et par nye ting.

Boken er ikke veldig lang, kun 84 sider, og den kan fint leses gjennom på en kveld. Boka er veldig lettlest, den skraper kun overflaten når det kommer til teorien bak løsningene, og fokuserer heller mest på handling. Det gjør det til en flott bok for deg som sliter med skuldersmerter, og ønsker en så enkel som mulig, men fortsatt effektiv løsning. Det er også en verdifull bok for deg som ønsker å tilegne deg grunnlegende kunnskap om skuldermserter, enten det er for å forhindre egne problemer i framtiden, eller kanskje du er en PT selv, eller rett og slett veldig interessert i emnet.

E-boken koster 397 kr, noe som kanskje er i høyeste laget, men det er en god bok og vil nok være verdt prisen for de fleste som velger å kjøpe den.

Terningkast: *** ** (5)

Comments are closed