Produktanmeldelse: 'Show & Go' av Eric Cressey

Eric Cressey er meget dyktig når det kommer til prestasjonsfremmende (for idrett og styrke), skadeforebyggende og rehabiliterende trening. I september lanserte han produktet Show & Go, som er en samling av materiale for å hjelpe deg å bli sterk!

Produktet består av en liten e-bok, treningsmanualer, en stor samling med videodemonstrasjoner av øvelser (delt inn i 3 grupper – ‘mobility’, ‘movement’ og ‘strength training’) – utført av Cressey selv, samt en rekke ‘bonuser’ fra andre dyktige trenere.

Eric Cressey har tidligere utgitt en bok kalt Maximum Strength, som ble meget populær og har nådd dvs. topplister på f. eks Amazon. Mens Maximum Strength var giret for massene, er dette produktet ifølge Eric mer giret for de som virkelig brenner for styrketrening. Det er ikke mye teori her, men masse handling.

Treningsprogrammene som følger med er meget gode, det er 3 forskjellige planer – for 2, 3 og 4 økter i uka, ettersom hva du ønsker og som hva som passer inn i ditt tidsskjema. Det er 4 forskjellige faser for hver av disse planene.

Det er helt klart en del lærerik informasjon her, og mye spørsmål og svar på forskjellige emner i e-boken. På tross av dette kan jeg ikke si jeg lærte mye nytt av dette produktet, men nå har jeg lest veldig mye om trening fra før av, inkl. mye fra Eric Cressey, om det ikke er tilfellet for deg kan det være veldig mye god informasjon for deg her. Når det er sagt, kan Show & Go være verdt noe selv for de som er meget godt innlært i Eric’s teorier, da videodatabasen er en veldig god kilde å ha, og selve treningsprogrammene naturligvis er av høyeste kvalitet.

Terningkast: *** *+ (4+)

Comments are closed