"Avoid food avoidance" – Morsomme videoer med sitater fra Alan Aragon

Her et tre utrolig morsomme, ironiske videoer om ernæring og fitness/kroppsbygging-industrien generelt, basert på sitater fra Alan Aragon 🙂

Kanskje ikke så morsomt for ‘folk flest’, men de som har følgt med på denne industrien en stund, vil se ironien – og for dere som foreløpig ikke kan så mye om trening og kosthold, eller kanskje du tror du kan mye etter å ha list et par fitness-magasiner; bare husk å sette pris på ironien i disse videoene.

«Fat is no longer the bad guy, so now it’s time to drink a pint of fish oil after every meal, right?»

«Sugar is worse for you then Cocaine.»…Denne siste videoen mobber promoteringen av Biotest sitt produkt ‘Anaconda’, du må nesten lese hvor ‘fantastisk’ produktene er først, før du kan sette pris på denne videoen. Se denne videoen – hva de påstår at disse kroppsbyggerne oppnådde med denne protokollen er så langt der ute at det er latterlig.

Vil forøvrig nevne at jeg er stor fan av Christian Thibaudeau, men  jeg liker ikke hvor overagressivt T-Nation annonserer produktene sine her.

Comments are closed