Hvorfor trener du? Svar og få en E-bok eller et treningsprogram!

Eirik Sandvik har noen spørsmål til lesere av hans nettside atletiskutvikling.no. Alle svar blir belønnet med en av hans E-bøker; Løsningen på dine ryggsmerter, Optimal Oppvarming eller Løsningen på dine skuldersmerter, eller et av hans treningprogrammer; Nybegynner eller Viderekommen.


Gå til Atletiskutvikling.no for å svare på spørsmålene! Du må svare i løpet av tirsdag 28. september for å få et av hans produkter gratis.

Her er mine svar;
1. Alder: 20

2. Kjønn: Mann
3.  Hva frykter du mest?
– Det jeg frykter mest, er helt klart at skader skal hindre meg i å få trent. Hovedgrunnen til at jeg tok kontakt og startet å samarbeide med deg er at jeg ønsker å trene hele livet igjennom, og ønsker å gjøre det jeg kan for minimere skaderisikoen. Man vil selfølgelig få mange skader i en lang treningskarriere, men jeg håper å unngå kroniske skader som vil hindre meg i å få trent, og fungere optimalt i hverdagen.
4. Hva frustrerer deg mest?
– Det går litt i ett med det forige punkter for det er helt klart skader. Ikke bare fysisk, men jeg har en tendens til å irritere meg unødvendig mye over skader, og bruker overdrevet mye tid til å tenke over hva jeg kan gjøre for å bli kvitt dem.
5. Hva føler du selv er dine største hidre i veien for å oppnå målsetningene dine?
– Skader, hehe. Så lenge jeg kan trene som jeg vil, skal jeg være fornøyd. Andre hindre er bare gode utfordringer, men skader kan jeg irritere meg grønn over.
6. Hva er du VIRKELIG vil oppnå/ønsker med treningen?
– Bli skikkelig sterk relativt til min kroppsvekt, ikke nødvendigvis bli skikkelig stor – men rett og slett sterk. Og ha det gøy på veien 🙂
Jeg var vanvittig svak når jeg startet å trene, jeg kunne f. eks bare drømme om å ta en eneste dips eller pull-up – jeg klarte ikke engang en god push-ups, og kanskje 2-3 reps med elendig teknikk.
7. HVORFOR vil du oppnå dette?
– Først startet det vel for å bli bedre i golf, og slå lenger, men det har jeg lagt litt på is. Grunnene til at jeg ønsker å bli sterk nå er vel flere; Det er morsomt, det er imponerende, det gjør hverdagen enklere og bedre – og kan hjepe meg når jeg blir eldre også, jeg kunne også tenkt meg å konkurrere litt innen styrkeløft og evnt. vektløfting, og sist, men ikke minst; jeg ønsker å arbeide innen denne bransjen selv i framtiden.
8. Hvor fant du først ut om denne siden (eller tidligere sandvikstraining.com) og hvor lenge har du fulgt med?
– Første gang jeg hørte om deg vr vel gjennom dine artikler på iform.no, og dette kombinert med at en rekke bloggere nevnte deg, førte til at jeg til slutt startet et samarbeid med deg 🙂

Comments are closed