Bestilling fra iHerb.com :D

Da har min bestilling fra iHerb.com ankommet, og jeg må si meg veldig godt fornøyd med dem, og begge produktene jeg kjøpte 🙂

Jeg bestilte følgende produkter;

1 NuNaturals, NuStevia White Stevia Powder, 12 oz (340 g)
2 Now Foods, Blanco Salvia White Chia Seeds, 1 lb (454 g)

Med 5 $ avslaget jeg fikk ved å oppgi en kupongkode ble prisen kun 23,6 USD inkl. frakt! Absolutt ikke dårlig, slike produkter er svindyre i Norge. Alt som har med kosttilskudd og urter å gjøre er vanvittig dyrt her i Norge, så bestillingen fra iHerb.com gir mersmak, jeg kommer helt sikkert til å bestille derfra igjen 🙂
Jeg fikk ingen moms, da bestillingen var på under 200 kr.

Alle kunder får en ‘referral code’ som de kan gi til nye kunder, slik at også de får 5 USD avslag på sin første bestilling, og kunden som refererer får en liten provisjon. Min kode er EDA910, eller du kan enkelt og greit bruke min mail-adresse fredarn@fredarn.com . Koden eller adressen oppgis i handlekurven når du er klar for å bestille 🙂

Om produktene jeg bestilte:
Stevia: Et naturlig søtningsstoff, som er blitt brukt svært stor grad i Japan i mange tiår. Forskningen på dette søtstoffet, samt resultater fra brukere i Japan – tyder på at det er meget trygt. Sannsynligvis tryggere enn vestlig poulære søtstoff som aspartam og sukralose (splenda). Det var av uforståelig grunn ikke lovlig i USA i mange år, men Coca-Cola annonserte i 2007 planer om en kampanje for å få det lovliggjort, og ikke overraskende ble deres Stevia søtstoff (Truvia) godkjent for bruk i desember 2008.

Foto: Ethel Aardvark

Chia frø: Er utrolig sunt, det kan sammenlignes med linfrø – men uten cyanid-innholdet. Også holder det seg bedre etter åpning enn hva knuste linfrø gjør (hvor fettet oksiderer veldig raskt), og du trenger ikke å knuse de for at kroppen skal klare å fordøye de, noe du må med linfrø. 🙂 Google Chia Seeds og Pinole for ideér om hva det kan brukes til.

Comments are closed