Samarbeid med Eirik Sandvik

Da har også jeg startet å samarbeide med Eirik Sandvik, og kommer fra og med første uke av september til å ha en ukentlig økt med ham.

Hovedgrunnen til at jeg startet dette samarbeidet er for å bli kvitt noen plagende skader, med oppfølging på teknikk og treningsprogram skal også bli bra! Samme hvor mye man kan selv (ikke at jeg er ekspert, enda!), er det alltids bra med et godt trent øye til å følge med. De fleste profesjonelle idrettsutøvere har trenere – så hvorfor skal ikke jeg?

Sjekk ut http://sandvikstraining.com for mange gode treningsrelaterte artikler.

Andre bloggere som jeg vet samarbeider med Eirik er Silje Mariela, Hilde og Kristine.

Eirik vil lage et fullt treningsprogram for meg, så kan godt tenkes jeg poster det her når jeg mottar det.

Comments are closed