Oppdatert odds på Premier League-vinner

Dette er et gjesteinnlegg fra Betfair Norge.

Selv om det ikke har blitt spilt så mange kamper i Premier League enda, har det vært mer enn nok å skrive hjem om, og nå skal vi se hva oddsen er for de forskjellige klubbene til å vinne hele ligaen.

Chelsea har startet som forventet, og gir nå under 2,00 i odds for at de skal vinne Premier League. Hvis vi ser bort fra en liten glipp mot Manchester City, har de vært uangripelige denne sesongen, og etter at de slo Arsenal 2-0 på hjemmebane, viste de nøyaktig hvor gode de er.

Manchester United har startet noenlunde bra, men har spilt for mange uavgjorte kamper i det siste, og dette gjør at oddsen for at de tar Premier League-tittelen, er gått opp til 4,90. De kan selvfølgelig aldri avskrives, men Manchester-klubben, som ble forbigått på tabellen av byrivalene Manchester City forrige helg, må spille jevnere for å ha en sjanse til å ta tittelen.

Arsenal, som tapte som nevnt borte mot Chelsea forrige helg, ser ut til å være en mindre sannsynlig tittelkandidat denne sesongen, og oddsen for at de tar tittelen, reflekterer dette. Arsenal gir for øyeblikket 12,00 i odds.

Manchester City klatret opp til andreplass på tabellen, etter å ha slått Newcastle United 2-1 hjemme forrige helg. City, som er det eneste laget som har slått Chelsea i ligaen så langt denne sesongen, er også en av favorittene til å vinne ligaen.

Manchester City har rapportert at de har ett av de største økonomiske tapene i Premier Leagues historie, men med en utømmelig skattekiste, i form av sine arabiske eiere, står det i hvert fall ikke på pengene i den gården. Hvis de lyseblå fra Manchester skulle vinne Premier League, vil det gi 10,00 i odds.

Liverpool, som har blitt regnet som en av de fire store, ser ut til å ha falt helt ut av tittelkampen, og ligger nå på nedrykksplass.

Comments are closed