Åpning av nytt treningssenter på Triaden i Lørenskog :-)

Kjeden jeg trener hos, Condis, åpner idag et nytt senter på Triaden Storsenter i Lørenskog, like ved der jeg bor. De har satt opp et skikkelig arrangement for åpningen, så jeg gleder meg til å dra dit å ta en titt idag, tror det blir bra 🙂

Godt mulig jeg kommer med en liten anmeldelse og noen bilder i kveld.

OPPDATERING kl. 1952: Senteret ser fantastisk ut, dette blir drit bra! 😀 De har satset på frivekter, og vil

Gleder meg til å kjøre støt med denne 😀

blant annet ha skikkelig olympisk plattform, Eleiko konkurransestang og Eleiko vektskiver – samt mange ‘hi-tec’ maskiner, og et system hvor medlemmer kan få treningsprogrammet sitt digitalt, og et kort som de dytter inni treningsmaskinene og dermed for oppfølging fra selve maskinen om hva de skal trene, og beskjed om hvordan de utfører øvelsen – inkl. beskjed om de ‘jukser’ med for kort utførelse i øvelsen (Range Of Motion) – skikkelige fancy saker.

Senteret har også squash og rom hvor karateklubber osv.. holder til, og masse styrke og kondisjonsapparater i tillegg til det imponerende frivektsrommet.

Bilder: (fra iPhone, beklager dårlig kvalitet). Ingen bilder fra frivektsrommet enda, da gulvet der legges førstkommende mandag (forsinkelse grunnet transportstreiken), så det åpner sannsynligvis førskommende onsdag, 2. juni.


Comments are closed