Ukas Golf Betting: 16-22/11 2009

RECAP:
En grei uke for meg i den siste ‘offentlige’ turneringen i sesongen (på de to store Tourene..), Westwood sikret enkelt mitt topp 10 spill med en 6 slags seier, 13 slag innenfor Topp 10, og mine to H2H og rundespill satt også i boks for å sikre litt over 5 units fortjeneste. Det ble en spennende avslutning på The Race to Dubai, med kanon spill fra både Westwood og McIlroy, og en real kamp on tittelen.

Se komplette stats på http://fredarn.com/tipstotal.pdf

NEXT UP:
Jeg kommer nå til å ta golf bettingen min med ro ut året, det er godt mulig jeg kommer med noen tips innimellom, men jeg kommer ikke til å gjøre mitt vanlige arbeid med bettingen før 2010 sesongen starter første uke i januar.
Jeg kommer dog til å vurdere noen sesongspill i løpet av desember, så hold øynene oppe for dem, jeg kommer også til å bruke en del tid på å analysere mine mange statistikker fra denne sesongen, og gjøre evnt. endringer i kalkulasjoner etc.

Det ble en meget skuffende sesong for meg, men jeg vil komme sterkere tilbake neste år!

Btw, et lite tips:
Bruk Moneybookers til å overføre penger trygt, uten å gi bort kortdetaljene dine til alle bookies, og uten å være redd for Norske lover som vil hindre banker fra å overføre penger til bookies (utenom snille og gode Norsk Tipping, selfølgelig).


Nøkkelord fra artikkelen: Sports Betting, tipping, odds, betting tips, tjen penger, jobb hjemmefra, Golf Betting, SpilXperten.

The Race to Dubai, R2D.
Dubai World Challenge
Lee Westwood


Comments are closed